3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-10 Door: eLIVING

Dierendag: Fatboy Hondenkussen Doggielounge

Wil jij ook dat jouw trouwe viervoeter heerlijk kan ontspannen op een mooi hondenkussen? Ontdek hier de mooiste Fatboy hondenkussens en haal het perfecte cadeau voor dierendag in huis!

 

Fatboy 

Waarschijnlijk ken je Fatboy van de iconische zitzakken, maar wist je dat Fatboy ook een hondenkussen heeft ontwikkeld? Deze hondenkussens zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen en met vulling van topkwaliteit. En dat is toch alles wat je wilt voor jouw trouwe viervoeter? Kijk snel verder en ontdek de mooiste hondenkussens van Fatboy hier. 

Fatboy hondenkussen Doggielounge

Ben je op zoek naar een mooie, maar eenvoudig te reinigen hondenkussen? Maak dan kennis met Fatboy hondenkussen Doggielounge. Deze hondenkussens zien er zo comfortabel uit dat je zelf ook zin krijgt in een dutje. Dat klink toch als de perfecte hondenkussen voor een hond die toe is aan ontspanning? Ook over de kleuren hoef je je geen zorgen te maken, want deze hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En aangezien honden kleurenblind zijn, is de keuze van de kleur helemaal aan jou! Voor welke kleur ga jij?

   

Hondenkussens voor kleine en grote honden

Een kleine hond op een groot hondenkussen is natuurlijk geen probleem, maar een grote hond op een te kleine hondenkussen dat is al wat lastiger. Gelukkig zijn de Fatboy hondenkussens Doggielounge verkrijgbaar voor kleine én grote honden. Zo is er voor elke hond, groot of klein, wat wils. De hondenkussens zijn verkrijgbaar in een afmeting van 80 x 60 cm of in een afmeting van 120 x 80 cm.