3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-03 Door: eLiving

7 Items die jouw tuin in een handomdraai gezellig maken!

7 Items die jouw tuin in een handomdraai gezellig maken!

Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Lees dan snel verder en ontdekt de leukste items voor nog meer gezelligheid in jouw tuin!

Fatboy Buitenlamp Thierry le Swinger

Met de Fatboy buitenlamp Thierry le Swinger, maak je ook ‘s avonds een feestje in je tuin. Deze draadloze LED buitenlamp zet je in de lichtstand die jij fijn vindt. En of je nu een staande lamp zoekt of een hanglamp voor buiten; met de Thierry le Swinger kan het allemaal! 

 

Zuiver Koelbox Be Cool


Zet de barbecue maar vast aan, want de drankjes staan met deze toffe koelbox binnen handbereik! Koelbox Be Cool is voorzien van een handige flessenopener en de dopjes vallen meteen in een bakje dat aan de koelbox bevestigd is. Ideaal! Wie van je vrienden nodig jij uit? 

 

Fatboy Hangmat Headdemock 


Fatboy Hangmat Headdemock helpt je op weg naar dromenland. Heerlijk met de zon op je gezicht of natuurlijk lekker in de schaduw. Alleen of met z’n tweeën, want de Fatboy hangmat is groot genoeg! Ga je voor de hangmat Headdemock of Headdemock Superb?
 

Kartell Tuinkabouter Kruk Attila 

Een tuinkabouter, kruk én bijzettafel in één! Aan jou de keuze waar je deze leuke kabouter voor gebruikt! Kartell Kruk Attila maakt je spontaan vrolijk (als je dat niet al was)! 
 

Fatboy Parasol Stripesol

Een parasol kopen? Breng dan je tuin in zomerse sferen met Fatboy parasol Stripesol. Geniet met volle teugen van je gezellige schaduwplek onder deze kleurrijke parasol! Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Lees hier alle tips bij het kopen van een parasol.
 

House Doctor Lantaarn Breeze

Maak het ook buiten gezellig met deze mooie lantaarn van House Doctor. De lantaarn is gemaakt van bamboe en heeft een leuk ruitjes patroon. Dit geeft een mooi effect op de muren. Is het tuinfeestje voorbij? Dan wil Breeze graag weer met je naar binnen, want hij houdt niet zo van regen. 



 

Fatboy Vloerkleed Flying Carpet



Vlieg mee met de Flying Carpet van Fatboy. De vloerkleden zijn gemaakt van vuil-en weerbestendig gerecycled polyester en zijn perfect voor binnen én buiten. Met dit vloerkleed weet je zeker dat jouw tuin een gezellige oase wordt.