3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
30-10 Door: eLIVING

5x de mooiste drankopbergers

Vive la vin! En andere lekkere drankjes natuurlijk. Champagne, cava, prosecco, you name it. Deze flessen drank hoeven allang niet meer in een hoekje verstopt te worden. Nee, ze mogen gezien worden! Ook in je interieur. En hoe kan dat beter dan in een stijlvolle drankopberger? Van een kist op wielen tot een trolley: met deze drankopbergers weet je zeker dat je jouw drankjes in stijl opbergt.

Drankopbergers zijn er natuurlijk niet voor niets. Soms kan het namelijk even duren voordat een fles ontkurkt wordt. Het is immers niet elke dag feest, maar tegelijkertijd wil je misschien wel een klein voorraadje hebben voor dat ene etentje, een speciaal jubileum of andere gelegenheid. En deze flessen drank gun je toch zeker wel een mooi plekje terwijl ze wachten om ontkurkt te worden?

 

House Doctor wijnrek Rack 24


Stijlvol, moderne en vooral strak. Dit wijnrek straal rust uit en doet niet aan poespas. Met plek voor maar liefst 24 flessen drank is dit toch alles wat we nodig hebben?


 

Dutchbone drankopberger Lico

Daar is ie dan. De kist op wielen die wel wat weg heeft van een oude koffer. Deze drankopberger heeft niet alleen plek voor je flessen drank, maar is ook voorzien van een rek voor (wijn)glazen en drie brede vakken voor extra opbergruimte. Menig wijnliefhebber zou hier jaloers op worden!


Zuiver drankopberger Cantor


Smal of breed? Drankopberger Cantor is verkrijgbaar in twee formaten, dus even je gemiddelde voorraad flessen in gedachte houden bij het bestellen van deze wijnkast. Je wilt natuurlijk wel het juiste formaat aanschaffen. Wist je trouwens dat deze kast vernoemd is naar de Cabernet Cantor druif die in Nederlandse wijngaarden wordt geteeld?


 

Dutchbone trolley Mil


Met trolley Mil heb je geen butler meer nodig, want deze trolley rij je zelf overal naar toe. De soepele rubberen wieltjes zorgen er namelijk voor dat jouw flessenvoorraad  - van 9 flessen - makkelijk verplaatst kan worden. Wil je trolley Mil combineren met een rek voor je drankjes? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij wijnopberger Mil.


 

Dutchbone wijnkast Class


Flesje gezien, kastje dicht. Met deze stijlvolle drankopberger bepaal je zelf wanneer je jouw flessenvoorraad wil tonen. Wijnkast Class is voorzien van 16 flescompartimenten, zes rijen om je (wijn)glazen aan op te hangen, twee handige opberglades en ook in de deuren kun je flessen opbergen.