3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-08 Door: eLIVING

Saaie kinderkamers? Niet met Lifetime kinderbedden

Saaie kinderkamers zijn verledentijd, want met deze kinderbedden komen dromen uit! Een avontuurlijke dag op het strand, in de ruimte of op het water? Het is allemaal mogelijk met de LIFETIME kinderbedden. In onze collectie vind je een avontuurlijk hutbed, maar ook een prachtig hemelbed, een zonnig beach house of een praktisch kajuitbed. Een bijzondere plek voor kinderen om te spelen, leren en slapen die ook nog functioneel en duurzaam is. Hoe dat kan? Dat vertellen we je hieronder. 

 

Een kinderkamer die jaren meegaat 

De kinderbedden van het Deense merk Lifetime zijn stevig, gaan jarenlang mee en zijn verkrijgbaar in een selectie van neutrale kleuren, zodat een eigen persoonlijke touch mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan leuke accessoires, maar ook aan de hierboven genoemde hemelbed of hutbed! Het gebruik van neutrale kleuren is ook één van de 5 tips voor een kinderkamer die jaren meegaat!

 

 

Het basisbed

Het begint allemaal bij het LIFETIME basisbed. Niet voor niets heeft dit bed deze naam gekregen. Het basisbed is namelijk onderdeel is van alle bedcombinaties! Elke uitbouw, uitbreiding en variatie begint dus bij het basisbed: van een (half)hoogslaper tot een bed met dak, frame of luifel. Bovendien kun je het bed altijd stylen met extra opberglades, logeerbedden, speelgordijnen, boekenplanken en andere accessoires. En zodra de hoogslaper of het hemelbed niet meer in de smaak valt of niet meer bij de leeftijd past, dan kun je het weer ombouwen naar het basisbed. De veilige en stabiele constructies zorgen ervoor dat de bedden stevig en stabiel zijn en blijven, ook als ze vaker worden omgebouwd.

 

 

Functionele en duurzame kinderbedden

Dat deze fantastische kinderbedden functioneel zijn, dat is wel duidelijk. Het duurzame karakter zit hem ook in het feit dat de bedden heel lang meegaan, maar wist je dat de producten ook op een verantwoorde, duurzame en milieuvriendelijke manier gemaakt worden? De elektriciteit voor de fabriek en kantoren is afkomstig van de productie van windmolens en het hout is duurzaam en komt uit Noord-Europa, waar bomen langzaam groeien.  Met deze kinderbedden wordt het spelen, leren en slapen een echt feestje én je hebt ook nog een functioneel én duurzaam kinderbed! Soms komen dromen echt uit.