3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
09-04 Door: eLIVING

Nieuw bij eLIVING: Urban Cotton

Heb je al eens gehoord van Urban Cotton? Hét Nederlands merk op het gebied van 100% biologische katoenen wandkleden, geïnspireerd op mooie reizen, bijzondere ontmoetingen en gevestigd in Amsterdam Noord. Meer weten over Urban Cotton? Lees dan verder en laat je inspireren!

 

Creatief talent

Deze prachtige wandkleden zijn geïnspireerd op verschillende ervaringen, plaatsen, ontdekkingen en momenten. Maar er is meer. Urban Cotton is namelijk ook een platform voor creatief talent. De wandkleden worden samen met creatievelingen ontworpen. Op deze manier helpen zij de kunstenaars een handje, want vaak is het erg lastig om van kunst te kunnen leven. Urban Cotton promoot de kunstenaars, houdt de wandkleden betaalbaar en geeft een vast percentage van de omzet aan de makers.

 

Grote kunstwerken voor in je interieur

Het kan soms best lastig zijn om een groot kunstwerk te vinden die helemaal bij je past, maar deze wandkleden van Urban Cotton maken het wel erg gemakkelijk! Je hebt met deze wandkleden niet alleen een groot kunstwerk in huis, maar ook een verhaal. Elk wandkleed heeft weer een uniek design en een ander verhaal. Hierdoor is er vrijwel voor iedereen een wandkleed die bij hem of haar interieur past. En het leuke is: de wandkleden zijn ook erg gemakkelijk op te hangen! Hoe? Dat lees je hier

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Urban Cotton wandkleden? Bekijk dan hier de hele collectie