3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-09 Door: eLIVING

Zuiver en Dutchbone vloerkleden

Vloerkleden zorgen niet alleen voor sfeer en gezelligheid, maar ook voor warme voeten. Met de herfst voor de deur is het een perfect moment voor een nieuw Zuiver of Dutchbone vloerkleed. 

 

Over Zuiver

De naam Zuiver staat voor fris, puur en authentiek design voor iedereen. En wist je dat Zuiver een designmerk is van Nederlandse bodem? In de Zuiver collectie vind je meubels, verlichting en woonaccessoires met een eigentijds design om in elk huis een gevoel van thuis te creëren. Het gaat hierbij niet alleen om het design en de functie van producten, maar ook om de ervaring en het comfort.

 

Zuiver vloerkleden

De vloerkleden van Zuiver geven je interieur een frisse en unieke uitstraling. In deze collectie vind je vloerkleden met diverse kleuren en patronen, waardoor in elke interieurstijl wel een Zuiver vloerkleed past. Het maakt niet uit waar in huis je jouw favoriete Zuiver vloerkleed neerlegt, want deze vloerkleden geven overal evenveel sfeer. In de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. De keuze is aan jou. Ontdek alle Zuiver vloerkleden en haal een eigentijds design in huis. Ontdek hier waar je op kunt letten als je een vloerkleed koopt en je bent helemaal voorbereid.

 

Over DutchBone

In de collectie van het Nederlandse designmerk Dutchbone vind je alles wat je nodig hebt om het gevoel van thuiskomen te creëren. Een plek waar je samen met vrienden en familie geniet van lekker eten en mooie momenten. Vanuit deze behoefte is Dutchbone opgericht. Speciaal voor de verhalenvertellers en avonturiers onder ons. 

Dutchbone vloerkleden

Welk vloerkleed van Dutchbone je ook aanwijst, ze vertellen stuk voor stuk een bijzonder verhaal. Ze nemen je mee op wereldreis en laten je even afdwalen van het hier en nu. De Dutchbone vloerkleden zitten stuk voor stuk boordevol karkater en zorgen in elk huis voor een authentieke touch. Creëer ook een warm en gezellig interieur met een van deze mooie verkleden.