3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
01-12 Door: eLIVING

Een vloerkleed kopen?

Vloerkleden maken elke kamer een stuk gezelliger en knusser. Het zijn dé sfeermakers voor in huis. Maar, waar let je op bij het kiezen van een vloerkleed?  

 

De afmetingen van een vloerkleed

Bij het kopen van een vloerkleed moet je natuurlijk op de afmetingen letten. Een vloerkleed in de woonkamer zorgt voor eenheid als het vloerkleed ook deels onder de bank ligt. Daarnaast lijkt je woonkamer meteen optisch groter! Voor een vloerkleed in de eetkamer is het slim om rekening te houden met de stoelen. Je wilt niet dat de stoelen onstabiel staan doordat ze maar deels op het vloerkleed staan. Houd daarom minimaal zeventig centimeter aan alle kanten van de tafel over.

Materiaal van een vloerkleed

De maat is genoteerd, nu op naar de volgende stap. Wordt het een hoog- of laagpolig vloerkleed? Een hoogpolig vloerkleed kan heel fijn zijn in de winter en een laagpolig vloerkleed in de zomer. Maar behalve hoog- of laagpolig kun je ook kiezen tussen verschillende soorten materialen. Ga je voor natuurlijke materialen of synthetische materialen? De keuze is groot, dus voel vooral de verschillende materialen om te bepalen wat bij jou past.


Voordelen van een vloerkleed

Een vloerkleed ziet er niet alleen mooi uit, maar het heeft nog veel meer voordelen! 
  • Sfeervol en gezellig
  • Warm
  • Geluidsdemping
  • Creëren van eenheid

 

Vloerkleden in elke maat

De vloerkleden van Brink & Campman kun je in bijna elke gewenste maat krijgen! Zit het vloerkleed dat je zoekt er niet tussen? Geen zorgen, bij eLIVING vind je nog meer mooie vloerkleden  van top merken als Zuiver,  DutchBone, House DoctorBePureHome en Fatboy