3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-09 Door: eLIVING

Rodeo bank als 3-zits bank met chaise longue

Leuk nieuws kunnen we natuurlijk niet voor ons houden en daarom lees je hier alles over het nieuwe lid van de BePureHome Rodeo serie! Naast de 2,5-zits bank, 3-zits bank, hoekbank en fauteuil vind je nu ook de Rodeo 3-zits bank met chaise longue in de collectie. 

 

Rodeo 3-zits bank met chaise longue

Dacht jij bij het horen van dit leuke nieuws ook meteen: hier moet ik alles over weten? Dat komt goed uit! Het nieuwe lid van deze serie is namelijk de Rodeo chaise longue. We vallen maar meteen in huis met wat praktische informatie en dat is de afmeting. De Rodeo chaise longue heeft namelijk een afmeting van 85x300x86/155 cm (h x b d x). De zithoogte is 45 cm en de armhoogte 67 cm. Net als de andere familie leden is deze chaise longue verkrijgbaar in eco-leer en een zachte velvet stof. 

Deze bank met chaise longue heeft bovendien één groot voordeel ten opzichte van de Rodeo bank: je kunt heerlijk languit liggen op het chaise lounge gedeelte! Beter dan dit wordt het niet. De Rodeo bank, maar dan nog meer zitplaatsen én een super lounge gedeelte. Wij zijn fan, jij ook?

 

Grijze Rodeo bank

Bij dit leuke nieuws blijft het niet, want wist je dat de Rodeo serie nu ook verkrijgbaar is in een grijze kleur? Dit wordt de zogenaamde 'Elephant Skin' genoemd. Dit materiaal is gemaakt van 50% nylon en 50% kunstleder. De Rodeo serie in 'Elephant Skin' voelt hierdoor net iets anders aan, maar zeker niet minder fijn! Ga jij voor deze grijze kleur?