3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-05 Door: eLIVING

Zo geniet je extra lang van de zomeravonden

De temperaturen stijgen en de avonden worden steeds langer: de zomerperiode staat weer voor deur. Het perfecte moment om tot in de late uurtjes buiten te zitten. Met deze items geniet je extra lang van de zomeravonden! 

Sfeervolle verlichting

Wij kunnen niet wachten op die fijne zomeravonden waar je ook nog na zonsondergang heerlijk buiten kunt zitten. Het zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel, maar op een gegeven moment wordt het toch echt donker. Gelukkig is dat geen probleem, want met de draadloze Fatboy lampen heb je altijd een lampje bij de hand. Neem bijvoorbeeld de Edison the Petit. Dit veelzijdige lampje is een kleine, maar fijne lichtbron. Met drie standen die zorgen voor 6 tot 24 uur verlichting weet je zeker dat je tuin de hele avond verlicht wordt. Liever een draadloze lamp voor aan de boom? Dan moet je bij hanglamp Bolleke of Thierry Le Swinger zijn!


 

Warm plaid

In de zomer kunnen de temperaturen oplopen, maar toch kunnen de zwoele zomeravonden soms verassend koud zijn. Een warm plaid komt dan natuurlijk goed van pas. Kruip lekker tegen elkaar aan en sla een heerlijk groot plaid om je heen. Misschien nog een (warm) drankje erbij en de zomeravond mag nog heel lang duren…


 

Stijlvolle koelbox

Voor een dagje strand of dagje park wordt vaak de koelbox erbij gepakt, maar ook in de tuin maken we hier graag gebruik van! De stijlvolle Zuiver koelbox Be cool staat namelijk op wieltjes en rol je zo naar je gasten toe. De koelbox heeft een inhoud van 70 liter en is voorzien van een flesopener én opvangbakje. Zo heb je je drankjes binnen handbereik en kun je onbeperkt genieten van een zwoele zomeravond!