3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-10 Door: eLIVING

Kleurtrend: pistache

Met de prachtige kleur pistache haal je een natuurlijke, zachte en rustgevende tint in huis. De kleur brengt net als andere groentinten de natuur een beetje naar binnen. Dit zorgt voor ontspanning en balans. Bovendien geeft de kleur pistache een verfrissend effect in huis en dat is soms precies wat we nodig hebben. De frisse kleur pistache laat zich makkelijk combineren en past daardoor in vrijwel elke interieurstijl.  

 

Kleuren  

Kleuren kunnen bepaalde gevoelens oproepen en als een kleur ook nog een naam heeft die gekoppeld is aan heerlijk etenswaar, dan poppen - bij de gedachte aan pistache - stuk voor stuk de lekkerste dingen omhoog. Pistache is heerlijk op zichzelf, maar combineert ook goed met andere smaken. En dat is eigenlijk niet veel anders voor de kleur pistache! Een kleur waar je wat mee kunt!


 

Kleurcombinaties met pistache 


Het hoeft niet altijd lastig te zijn om een kleur te combineren. De frisse, maar rustgevende pistache kleur kun je juist erg makkelijk combineren. Ga bijvoorbeeld voor een zachte ton sur ton combinatie en combineer pistache eens met andere groene kleuren. In ‘groen, groener, groenst: haal de kleur groen in huis’ ontdek je de mooiste meubels en woonaccessoires met en groen tintje.  

Liever groen als accentkleur en tegelijkertijd een rustig geheel? Dan werkt een combinatie met neutrale kleuren, zoals (licht)grijs of beige, erg goed. Voor een krachtige kleurexplosie in huis kun je de kleur pistache juist combineren met roze of oranje tinten, zoals warme perzik kleuren en kleuren met een zomerse bloesem tint. In een modern interieur kun je pistache weer perfect combineren met zwart. Een stijlvol geheel die je steeds vaker terugziet.

  

 

Meubels in de kleurtrend pistache 


Kleur in huis geeft direct een hele andere uitstraling aan je interieur. Met deze prachtige meubels en servies met een pistache kleur kan het dan ook niet misgaan.