3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
15-06 Door: eLIVING

HKliving bank Jax

Wist je dat het wereldse interieurmerk HKliving in 70 landen actief is? En dat de collectie uit honderden producten bestaat? De collectie is geïnspireerd op traditionele en bruikbare ontwerpen in een modern jasje. De producten zijn perfect in balans en hebben de uitstraling van vroeger, maar het functioneren van nu.

Keramiek 70's servies

Het 70’s servies is misschien wel één van de populairste producten uit de HKliving collectie. Het servies is voorzien van aardse tinten met een vrolijk karakter en de verschillende kleuren en patronen zijn perfect om met elkaar te combineren. Maar naast dit prachtige servies vind je natuurlijk veel meer populaire producten in de HKliving collectie. Neem bijvoorbeeld de bekende bank Jax. Deze populaire bank staat ook zeker in het rijtje van populairste producten uit de HKliving collectie. Niet zo gek, want het is een blikvanger in elk interieur. Nieuwsgierig geworden naar bank Jax? Wij vertellen je er graag meer over!


 

HKliving Jax zelf samenstellen

HKliving bank Jax heeft een modern ontwerp en bestaat uit verschillende modulaire elementen. Op deze manier kun je bank Jax helemaal zelf samenstellen. Als je eenmaal je bank hebt samengesteld, dan kun je nog eindeloos combineren met deze elementen. De elementen koppel je namelijk in een handomdraai aan elkaar. Zo kun je elke keer weer een andere opstelling maken.

De aantrekkingskracht van bank Jax zit hem niet alleen in de modulaire elementen, maar ook in de uitstraling. Het kan niet anders of de vriendelijke en ronde vormen van bank Jax zijn je opgevallen. Hierdoor is bank Jax de perfecte bank om de rechte en strakke lijnen in een woonkamer te doorbreken. De vriendelijke en open uitstraling van de bank zorgen ervoor dat een woonkamer nog gezelliger wordt en de dikke kussens maken bank Jax compleet. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor het comfort. De bank is voorzien van een stevige vulling en de zachte bekleding zorgt voor het perfecte contrast.

   

Stel bank Jax zelf samen


Ben je team kleurrijk of team neutraal? Met bank Jax kun je gelukkig alle kanten op. Deze elementen bank kun je niet alleen zelf samenstellen aan de hand van de verschillende modulaire elementen, maar je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Hierdoor past bank Jax in vrijwel elk interieur! Of je nu een grote kamer of kleine kamer hebt en of je nu van kleurrijk of juist van neutrale kleuren houdt. Daarnaast kun je bank Jax uitbreiden met de eetbank Slatted. Deze eetbank kun je gebruiken als tussenstuk tussen de elementen of gebruik de eetbank als bijzettafel of los element. Ook de Slatted eetbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ontdek alle mogelijkheden ook in onze winkel in Utrecht. Daar helpen we je graag met de perfecte opstelling voor in jouw interieur.