3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-02 Door: eLIVING

Stoelendans: witte eetkamerstoelen

De muziek kleurt door de kamer en als de muziek stopt moet je zo snel mogelijk op een lege stoel gaan zitten. Er schuilt natuurlijk wel een addertje onder het gras, want er is altijd één stoel minder dan het aantal spelers die meedoen. De stoelendans is ook voor jou waarschijnlijk geen onbekend. En hoe leuk dit gezelschapsspel ook is, je kunt maar beter voor iedereen een zitplaats aan de eettafel hebben. Kies jij voor dezelfde witte stoelen? Of ga je voor verschillende soorten witte eetkamerstoelen?   
 
  

Witte eetkamerstoelen zijn een tijdloze keuze  

 
Samen met familie of vrienden aan de eettafel genieten van een heerlijke maaltijd, een gezellig spel of een fijn gesprek? Dan kunnen comfortabele eetkamerstoelen natuurlijk niet ontbreken. Helemaal als je van lekker lang natafelen houdt zijn comfortabele stoelen wel erg handig. Stoelen bepalen bovendien ook voor een groot deel de sfeer in de eetkamer. Wil je eetkamerstoelen die tijdloos zijn? Kies dan eens voor witte eetkamerstoelen.   
 
 

De kracht van witte stoelen  

 
Witte eetkamerstoelen zijn tijdloos en elegant en voelen zich thuis in verschillende interieurstijlen. Heb je een moderne, Scandinavische of landelijk interieur? Dan passen witte eetkamerstoelen hier perfect bij. Witte stoelen weerkaatsen bovendien licht, waardoor deze stoelen de eetkamer lichter én luchtiger laten lijken. Bovendien kun je witte eetkamerstoelen gemakkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Hierdoor kun je zelf regelmatig van servies veranderen, want witte stoelen staan overal bij!   

 

 Het combineren van witte eetkamerstoelen   

 
Eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. En dat geldt ook voor witte eetkamerstoelen. Met dezelfde witte eetkamerstoelen aan de eettafel creëer je een rustig en strak geheel. Iedereen aan tafel zit op deze manier op dezelfde witte stoel. Maar zijn keuzes maken niet helemaal aan jou besteed of ga je liever voor wat meer contrast en speelsheid? Combineer dan eens verschillende soorten witte stoelen met elkaar. Zo hoef je bij de zoektocht naar nieuwe witte eetkamerstoelen niet maar één stoel uit te kiezen, maar kun je prima twee, drie of zelfs vier van jouw favorieten witte stoelen selecteren! Iedereen die bij jou aan tafel komt kan nu allemaal een andere stoel uitkiezen. En zeg nu zelf, dat is toch een veel betere versie van stoelendans?   
 

Aan tafel met witte eetkamerstoelen   

 
Zet de muziek maar vast aan en laat je gasten zo snel mogelijk op zijn of haar favoriete witte eetkamerstoel zitten! Doe dit bijvoorbeeld opnieuw voordat het hoofdgerecht op tafel staat en nog een keer voor het nagerecht. Iedereen heeft op deze manier bij elk gerecht een andere zitplaats. Zo heb je niet alleen een leuke activiteit erbij, maar spreek je als gastvrouw/gastheer ook nog al jouw gasten. Als ze je dan geen goede gastvrouw/gastheer vinden...