3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
19-11 Door: eLIVING

Kleine accessoires met een groots effect

Om de sfeer in je interieur te veranderen hoef je niet altijd op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Ook met accessoires kun je heel veel bereiken! Met accessoires zorg je voor sfeer in huis of zien meubels er opeens heel anders uit.  

 

Sierkussens

Er zijn verschillende soorten woonaccessoires om je interieur mee op te opvrolijken. Sierkussens zijn bijvoorbeeld niet alleen goede sfeermakers, maar het zijn ook accessoires die je gemakkelijk kunt vervangen. Ga bijvoorbeeld eens voor een ander kleurenpalet en kies de sierkussens uit die daarbij passen. Door kussens in hetzelfde kleurenpalet te kiezen, maar wel met andere materialen en patronen kun je een hele fijne (en andere) sfeer creëren.   


 

Plaids 

Eigenlijk kun je niet zonder een plaid in huis. Een plaid zorgt niet alleen voor warmte door er onder te kruipen, maar ook gewoon als accessoire op de bank zorgt dit voor een fijne sfeer. Een plaid is het perfecte voorbeeld van een klein accessoire met een groots effect.  

 

Woondecoratie

Voor een goede balans in huis kun je spelen met hoogte. Natuurlijk kan dit in de vorm van andere meubels, maar wist je dat dit ook heel goed werkt met accessoires? Zet bijvoorbeeld een grote fotolijst op een dressoir om de hoogte in te gaan. Of ga voor een vaas met een paar mooie pluimen of droogbloemen en combineer dit met een kleiner accessoir ervoor! 


 

Verlichting

Ook verlichting kan als accessoire dienen. Overdag een echt pronkstuk die naadloos in je interieur past en ’s avonds geeft diezelfde lamp heel veel sfeer als je ‘m aanzet!

 

(Geur)kaarsen

Echte sfeermaker tijdens de donkere dagen zijn toch wel kaarsen. Een paar mooie kandelaars maken in een handomdraai je huis een bron van gezelligheid. Warmte en de sfeer kun je zien en voelen, maar wat zeg je er van om dit te versterken met al je zintuigen? Neem bijvoorbeeld eens een geurkaas in je favoriete geur en zet je lievelingsmuziek op! Sfeer aan overvloed! 


 

Servies

Ook aan de eettafel heb je in een handomdraai een sfeervolle bende gecreëerd. Met leuk servies en andere aankleding kun je er elke keer weer een feestje van maken!