3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-08 Door: eLiving

5x de meest unieke bijzettafels

De perfecte bijzettafel vinden kan een hele zoektocht opleveren. Helemaal als je op zoek bent naar een uniek bijzettafeltje. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van leuke dieren items in huis, unieke vormen of spannende combinaties van materialen? Dan word je zeker blij van deze bijzettafeltjes.

 

1.       De vliegende bijzettafel Crane

Niets leuker dan je interieur combineren met dieren items. De sierlijkheid van de kraanvogel valt meteen op bij bijzettafel Crane. In combinatie met het glazen tafelblad heb je een echte pronkstuk in huis. Ga voor een elegant zwart geheel of kies voor de gouden kraanvogel.

 

2.       De alles-hebbende-bijzettafel Bella

Niet voor niets heeft deze bijzettafel de naam Bella gekregen, want mooi dat is ze zeker. Met haar elegante poten staat ze stevig op de grond en de combinatie van materialen laten je mond openvallen. Bijzettafel Bella is namelijk voorzien van de prachtige combinatie van donker hout, wit marmer en goud gelakt metaal. Met dit bijzettafeltje haal je de mid-century sfeer in huis.


 

3.       De S-vormige bijzettafel Glavo

Waar wacht je nog op? Met bijzettafel Glavo weet je zeker dat je een unieke bijzettafel in huis haalt. Als je het bijzettafeltje bekijkt vanuit de juiste hoek, dan valt het s-vormige frame je direct op. Een prachtig stukje architectonische kwaliteit als je het ons vraagt.


 

4.       Het 2-in-1 bijzettafeltje Mathison

Een urenlange zoektocht naar twee bijpassende bijzettafels is niet meer nodig, want zie hier; bijzettafelMathison. De bijzettafel is voorzien van twee tafelbladen, dus plek genoeg voor je favoriete stuk taart, kop thee én leesboek.


 

 

5.       De iconische bijzettafel Honeycomb

Een bijpassende naam voor dit stijlvolle bijzettafeltje met tafelbladen in de vorm van een honinggraat. En dat niet alleen, want één plateau is ook nog voorzien van een marmeren inleg en het frame is voorzien van messing details. It’s all about the details is voor bijzettafel Honeycomb zeker niet gelogen!