3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-10 Door: eLIVING

Multifunctioneel en stijlvol: plantenzuilen

Als je items graag in de spotlights zet, dan is een plantenzuil zeker aan jou besteed. Het is multifunctioneel, praktisch en het ziet er nog leuk uit ook! Eigenlijk kun je met een plantenzuil alle kanten op. Door de naam  - plantenzuil – is het natuurlijk niet erg verrassend waar dit item voor gebruikt kan worden. Met een plantenzuil geef je je plant een prominent plekje de hoogte in. Maar ook als je niet echt een plantenmens bent, dan wil je dit multifunctionele item in huis hebben!

 

Wat zet je op een plantenzuil? 


Met een plantenzuil breng je letterlijk alles wat je erop zet naar een hoger niveau. Die mooie grote plant heeft misschien dit plekje al vaker veroverd, maar wil je nu eens wat anders op een plantenzuil neerzetten? Denk dan ook eens een mooie bos bloemen of ga voor een prachtige vaas die ook zonder bloemen de show steelt. Ook een tafellamp – al is dat misschien niet het eerste waar je aan denkt- doet het erg goed op een plantenzuil. En mooie beelden of ornamenten verdienen natuurlijk ook een plekje op een plantenzuil. Een plantenzuil is dus dé manier om je favoriete items in de spotlights te zetten. 


 

Waar zet je een plantenzuil neer?


Plantenzuilen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Hierdoor kun je op een makkelijke manier en speelse uitstraling aan je interieur toevoegen. Zet twee of drie plantenzuilen bij elkaar met verschillende hoogtes en het stylen kan beginnen. Gebruik een van de plantenzuilen voor een mooie plant en de andere bijvoorbeeld voor een mooie vaas en een tafellamp. Misschien nog een mooi vloerkleed onder de plantenzuilen en saaie hoekjes in huis zijn verleden tijd.

Maar ook zonder zijn grotere of kleinere familieleden is een plantenzuil in huis een mooie toevoeging. Juist op de kleine, lege plekken in huis waar geen kast of ander meubel past, is een plantenzuil door het compacte formaat de perfecte opvulling. Het enige wat je hoeft te doen is bedenken welk items je op de plantenzuil zet.