3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
16-11 Door: eLIVING

Fatboy goes Velvet

Wist je dat Fatboy het meest iconische item in een velvet jasje stopt? Je kunt nu je favoriete zitzak met velvet stof bestellen! Nieuwsgierig geworden naar deze aaibare variant? Lees dan snel verder. 
  

Fatboy Zitzak Original

Het meest iconische item van Fatboy is de comfortabele zitzak the Original van nylon. Dat is de zitzak waar het allemaal begon en is later uitgegroeid tot een waar symbool. Op deze zitzak wil je maar één ding en dat is comfortabel loungen. De zitzak is gevuld met veel, heel veel, bolletjes en hierdoor vormt de zitzak zich precies naar je lichaam. Later kwamen hier nog veel meer zitzakken. Met zoveel keuze kan kiezen soms lastig worden, daarom hebben we alle Fatboy zitzakken voor je op een rijtje gezet. Maar het nieuwe lid van de zitzak familie is de Original Slim velvet. Een aaibare zitzak waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

Fatboy zitzak Original Slim Velvet

Velvet is een fluweelzachte stof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Niet zo gek dus dat het meest bekende item uit de collectie in dit zachte jasje is gestopt. De Fatboy Original Slim Velvet is niet alleen heerlijk zacht, maar heeft een hoog aaibaarheidsgehalte en straalt luxe uit. De zitzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een zitzak in het kleurenthema van je interieur past. De Original Slim Velvet is net een maatje kleiner dan de originele variant en is daarom ook geschikt voor kleinere ruimtes. Met de aaibare velvet stof is dit een echte must-have voor op het lijstje.