3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-10 Door: eLIVING

Nieuw: najaarscollectie Zuiver

De najaarscollectie van Zuiver staat in het teken van een nieuwe bewustwording. Het kleurenpalet dat gebruikt is weerspiegelt de beroemde Hollandse luchten, waarbij neutrale bruine tinten, maar ook blauwe, zwarte en grijze tinten een belangrijke rol spelen. Deze kleuren worden gecombineerd met verfijnde matte en glanzende accenten. Ook worden natuurlijke materialen gecombineerd met knuffelbare items. Dit bij elkaar zorgt voor warmte en gezelligheid in huis en dat willen we allemaal, toch?

 

Zuiver najaarscollectie woonkamer

In de woonkamer brengen we veel tijd door. Of je daar nu vrienden en familie ontvangt, een goed boek leest of een spannende film kijkt. De nieuwe najaarscollectie van Zuiver zorgt voor een warme en fijne uitstraling in de woonkamer. Neem bijvoorbeeld Zuiver bank Sense. Een grote bank, waar je heerlijk op kunt chillen en die verkrijgbaar is in verschillende tinten. 


 

Zuiver najaarscollectie eetkamer

De nieuwe items van de najaarscollectie zorgen niet alleen in de woonkamer voor een fijne sfeer, maar ook in de eetkamer! De eetkamer is een plek waar je net als de woonkamer ook veel tijd doorbrengt, dus waarom het daar ook niet gezellig maken? De Zuiver Albert Kuip stoel All Black maakt direct een statement in de eetkamer. Voeg daar nog een van de hanglampen Hawk aan toe en het plaatje is bijna compleet. 


 

Zuiver najaarscollectie Barbier Serie zwart


De Zuiver Barbier serie is onderdeel van de nieuwe najaarscollectie. Maar wacht, de Barbier serie is toch niet nieuw? Dat klopt, de Zuiver Barbier serie kennen we al een tijdje in een naturel kleur en walnoot kleur, maar nu is deze stijlvolle serie ook verkrijgbaar in zwart! Wij zijn fan, jij ook?