3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
13-11 Door: eLIVING

Sinterklaas cadeaus voor volwassenen onder de € 25

Een lootje is zo getrokken, een schoen is zo gezet, maar een leuk Sinterklaas cadeau voor volwassenen bedenken...  Dat is vaak een heel ander verhaal. Wij maken je het graag gemakkelijk en hebben daarom de leukste Sinterklaas cadeaus onder de € 25 voor jou op een rijtje gezet! 

Sinterklaas cadeautjes

Het sinterklaasfeest staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer moeten uitpakken! Of zullen we maar zeggen: inpakken? Duizend- en-een leuk speelgoed om uit te kiezen voor kinderen, maar wat geef je nu als Sinterklaas cadeau aan een volwassenen? Sta jij ook met je handen in het haar en maken je hersenen overuren? Dan kun je nu weer rustig ademhalen. Lees snel verder en ontdek de leukste Sinterklaas cadeaus voor volwassenen onder de € 25!

 

1. Hop, hop, hop, rendiertjes in galop

Met Kerst in het vooruitzicht komen deze leuke Rendieren natuurlijk goed van pas! Leuk zijn ze hè? Bekijk Rendier Rudolph hier.
2. Zie het kaarslicht door de ramen

Breng licht in de duisternis met een leuke lantaarn of kandelaar.  

 

 

3. Oh kom er eens kijken, wat ik aan mijn wand vind

De wandplankjes Meert gaan nooit vervelen! Hang ze op waar je maar wilt en stijl ze helemaal op je eigen manier. Hoe je wandplankjes op een leuke manier kunt stijlen, dat lees je hier.
4. Sinterklaasje bonne, bonne, bonne, gooi wat in mijn lege, lege tonne

Oké, geen echte ton, maar wel een mooie zwarte vaas van House Doctor. Geen fan van zwart? In onze collectie vind je gelukkig nog veel meer prachtige vazen die perfect zijn als Sinterklaascadeau. 

 

 

5. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste Sinterklaas van het land?

Spiegels zijn een echt sieraad voor aan de wand en zijn bovendien erg functioneel. Wist je bijvoorbeeld dat spiegels in elke kamer van pas kan komen? Spiegels weerkaatsen namelijk licht, waardoor een ruimte optisch groter en lichter lijkt! 

  


6. De zak van Sinterklaas

Voel je even als Sinterklaas en stop deze leuke wasmand vol met mooie cadeaus. De was komt later wel! 7. Schaaltjes voor de pepernoten


Bij een gezellig Sinterklaasavondje kunnen de pepernoten natuurlijk niet ontbreken. Vul de leuke House Doctor schaaltjes Rustic met jouw favoriete pepernoten.
8. Als Sinterklaas bij je op de koffie komt...


De koffie smaakt nog beter in een vrolijke mok! Ontdek alle koffiemokken en kies jouw favoriet(en)!