3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-10 Door: eLIVING

Zwarte meubels in je interieur

Zwarte meubels zijn niet alleen maar weggelegd voor een industrieel interieur. Natuurlijk kunnen zwarte meubels een stoere uitstraling hebben, maar dat is ook afhankelijk van het materiaal en de vorm van een meubel. Kijk mee en ontdek dat zwarte meubels vrijwel in elke interieurstijl passen!

 

Zuiver Barbier Serie

Een bureau, kast, sidetable én dressoir zijn onderdeel van de Zuiver Barbier serie. Genoeg keuze, als je het ons vraagt! En misschien komen deze meubels je wel bekend voor en dat klopt, want deze serie is ook verkrijgbaar in naturel en walnoot! Sinds kort is daar zwart bij gekomen en zeg nu zelf, dat ziet er toch goed uit?




 

Zuiver Albert Kuip All Black

De populaire Zuiver stoel Albert Kuip heeft al verschillende soorten jasjes en nu komt daar ook de All Black jas bij! Albert Kuip All Black is, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal zwart! Niet alleen het onderstel, maar ook de kuip. Wauw! 


BePureHome vitrinekast Organize

Stijlvol, klassiek en een tikkeltje stoer door de zwarte afwerking. BePureHome vitrinekast Organize is gemaakt van massief grenen en is gelakt in een zwarte kleur. De kast heeft ruimte om je spullen tentoon te stellen, maar ook om op te bergen achter deurtjes. De perfecte combinatie!

  

 

Zuiver Dressoir Hardy

Ook nieuw in onze collectie is Zuiver dressoir Hardy. Dit dressoir heeft een strak uiterlijk en krijgt een geheel unieke uitstraling door het metalen gaas. Je ziet hierdoor slechts silhouetten van wat je in het dressoir opbergt.

  

 

Kast Gravure

Kast Gravure heeft het beste van twee werelden. Het open gedeelte met een speelse vakkenverdeling én het ruime opberggedeelte achter de deuren met een ruimtelijk lijnenspel. Zoveel details in één kast, daar word je gewoon blij van!




Meer zwarte meubels ontdekken? Bekijk alle meubels op onze webshop of kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden!