3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
17-05 Door: eLiving

Een fauteuil voor elk moment

Een fauteuil is en blijft een heerlijk plekje om even lekker te ontspannen. Daarbij is een fauteuil een mooie toevoeging aan je interieur en je creëert zo nog een extra zitplaats! Heb je nog geen fauteuil of is jouw fauteuil toe aan vervanging? Lees dan snel verder en ontdek de leukste fauteuils!

Een plekje om heerlijk in weg te kruipen


Natuurlijk kun je ook op een hoekbank heerlijk in een hoekje kruipen, maar zeg nu zelf; een fauteuil klinkt toch veel beter? Je wiebelt even heen en weer tot je de perfecte houding hebt gevonden, legt een dekentje over je heen en pakt van het bijzettafeltje naast je jouw favoriete boek (of de afstandsbediening). Hier kun je wel uren blijven zitten!  

 

Fauteuil met hocker

Geen ontspanning zonder heerlijk languit te liggen? Met een hocker is ook dat probleem getackeld! Met een poef of hocker in combinatie met een fauteuil kom je namelijk ook helemaal in de relaxmodus. Kies bijvoorbeeld voor een hocker uit dezelfde serie als de fauteuil of mix en match een verschillende fauteuil met hocker. Waarvoor kies jij?

   

Draaifauteuil

Het fijne van een fauteuil én dan ook nog kunnen draaien zoals op een bureaustoel? Dat moet wel de beste uitvinding ooit zijn! Met een draaifauteuil geniet je van het beste van twee werelden. Het is de perfecte plek waar je heerlijk kunt ontspannen, terwijl je moeiteloos kunt ronddraaien. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek jouw favoriete draaifauteuil! 

 

Zuiver draaifauteuil Bubba

Plof neer op deze heerlijke draaifauteuil Bubba van Zuiver. Deze draaifauteuil ziet er niet alleen comfortabel uit, maar dat is hij ook! Deze fauteuil staat op een metalen draaivoet die exact dezelfde kleur heeft als de bekleding. Bubba is verkrijgbaar in twee neutrale en twee vrolijke kleuren. Zo past er altijd wel een Bubba fauteuil in jouw interieur.

   

DutchBone Fauteuil Flower

Draai mee naar de jaren ’20 met deze prachtige draaifauteuil van DutchBone. Fauteuil Flower is voorzien van een prachtige zachte velvet stof. Fauteuil Flower was eerst alleen verkrijgbaar in een prachtige oranje kleur, maar sinds kort is Flower ook verkrijgbaar in het groen en zwart! Op welke kleur zie jij jezelf al draaien?

 

 

Leren fauteuils

Luxe en verfijning staan centraal bij een leren fauteuil. Elk type leer heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling en dat maakt een leren fauteuil ook zo speciaal. Dit is niet alleen het geval met een nieuwe leren fauteuil, maar ook na verloop van tijd. Leer is namelijk een materiaal dat na verloop van tijd veroudert en hierdoor een unieke uitstraling krijgt. En wist je dat heel veel fauteuils uit onze collectie in zowel stof als leder verkrijgbaar zijn?

 

Design Fauteuil

Fauteuil Foliage van Kartell is een design fauteuil met een verhaal. Als je goed kijkt zie je dat in de stof van de zitting verfijnde blaadjes zijn gestikt en het onderstel lijkt net gemaakt van een paar takken. In deze design fauteuil wil je je toch meteen nestelen zoals een vogeltje? Het is geen toeval, want fauteuil Foliage van Kartell is een verwijzing naar de natuur. Kartell is wereldwijd het bekendste Italiaanse designmerk. Met verschillende internationale ontwerpers ontwerpen zij de meest prachtige design fauteuils. Behalve fauteuil Foliage zijn er natuurlijk nog meer mooie design fauteuils van Kartell