3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-02 Door: eLIVING

Shop the look: woonkamer

Wil jij ook graag een sfeervolle woonkamer die eenheid uitstraalt? Shop the look van deze woonkamer!

 

Lichte en donkere kleuren met elkaar combineren

In deze woonkamer zijn donkere en lichten kleuren met elkaar gecombineerd. Hierdoor ontstaat er niet alleen eenheid, maar ook een mooi contrast. Dit zorgt weer voor warmte en gezelligheid. 

 

Mooi én praktisch tegelijkertijd

Deze woonkamer is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Zo is er gekozen voor voldoende opbergruimte door een TV-meubel en kast in de woonkamer te plaatsen. Het dichte TV-meubel zorgt daarnaast ook voor rust en sluit mooi aan bij de andere kast in de woonkamer. Hierdoor wordt het een mooi geheel! Met de hoge kast heb je meteen het beste van twee werelden. In het open gedeelte kun je jouw mooiste accessoires tentoon stellen en achter de onderste deurtjes heb je ook nog genoeg opbergruimte. 

 

Een ruimtelijke woonkamer

De bank in deze woonkamer staat niet strak tegen een muur. De reden hiervoor is dat de ruimte hierdoor groter lijkt! Natuurlijk hoeft een bank niet midden in de ruimte te staan, maar een paar centimeter is ook al voldoende. Het voelt direct een stuk luchtiger aan op deze manier. Heb jij je bank al iets van de wand afgeschoven? 

 

Groen, groener, groenst

Planten en bloemen maken een woonkamer helemaal af. Je kunt natuurlijk voor een hele botanische uitstraling gaan, maar ook een paar planten zorgen al voor gezelligheid in huis. Bovendien zijn planten in je kamer ook erg gezond voor jezelf! Heb je geen groene vingers? Tegenwoordig vind je veel verschillende kunstplanten die bijna niet van het echt te onderscheiden zijn. Zo kun je toch wat groen in je woonkamer toevoegen!