3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-02 Door: eLIVING

Woontrend: spiegels in huis

Welke spiegel mag in jouw interieur niet ontbreken? 

 

Functioneel en decoratief 


Spiegels zien we allang niet meer alleen op het toilet of op de badkamer. Een spiegel kun je tegenwoordig in elke ruimte neerzetten of ophangen. Het gaat hierbij niet alleen meer om de functionaliteit van jezelf bekijken, maar spiegels zijn inmiddels onderdeel van ons interieur. Spiegels worden niet voor niets vaak als decoratie gebruikt. 

 

Reflecterende spiegels 


Spiegels zijn dus perfect als decoratie, maar het zal je vast ook niet zijn ontgaan dat spiegels licht reflecteren.  De reflectie van het licht kan ervoor zorgen dat een ruimte optisch groter lijkt.  Door op een slimme manier met licht te spelen kun je dus een donkere ruimte lichter en groter laten lijken. In combinatie met lichte muren en lichte meubels kan een ruimte er opeens heel anders eruit zien.

  

 

Passpiegels 


Hoe groter een spiegel, hoe meer licht een spiegel kan reflecteren.  Een passpiegel is daarom niet alleen ideaal voor het controleren van je outfit of voor een uitgebreide kledingsessie, maar ook om licht te reflecteren. Passpiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Passpiegel Tess van Zuiver heeft bijvoorbeeld een prachtige ovale vorm en zet je eenvoudig tegen de wand. Ga je liever voor een extra grote spiegel? Dan is passpiegel Day misschien wel wat voor jou. Deze spiegel vind je in onze winkel en heeft een afmeting van 225 x 60 cm!

   

 

Wandspiegels 


De ronde wandspiegels zien we al in veel interieurs, maar ook ovale spiegels en spiegels met organische vormen kom je steeds vaker tegen. Met deze wandspiegels kun je blijven variëren. Ga voor één statement aan de muur, hang meerdere spiegels bij elkaar of combineer spiegels met je favoriete wanddecoratie. Op deze manier creëer je zelf je eigen unieke wand!