3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-03 Door: eLIVING

Laat je paastafel schitteren met gele en gouden tinten

Het is bijna tijd om ons voor te bereiden op de jaarlijkse jacht naar chocolade paaseitjes en om ideeën op te doen voor de aankleding van de paastafel! Voorzie de paastafel dit jaar bijvoorbeeld eens met een vleugje geel en een sprankje goud en verras je gasten!

 

Een vrolijke paastafel met gele tinten

Geel is een kleur die perfect bij Pasen past. Het is de kleur van de zon, maar ook van de prachtige narcissen die we in deze tijd in overvloed zien bloeien. En veel mensen worden vrolijk van deze kleur! Door gele accenten toe te voegen aan de paastafel wordt het gegarandeerd een vrolijke bedoeling aan de paastafel. 

 

Haal het lentegevoel in huis

Met gele tinten aan de paastafel haal je direct het lentegevoel in huis! Combineer de eettafel bijvoorbeeld met vrolijke gele eetkamerstoelen. Dit geeft de eethoek direct een warme en zachte uitstraling. Voor een luxe tintje zijn gele velvet stoelen een goede keuze en wil je liever een retro uitstraling? Kijk dan eens naar gele stoelen met een ribstof. Kleed de tafel verder aan met kleurrijk servies, gele servetten en een zelf geplukt boeket met gele bloemen. Match het geheel met een mooie gele vaas en vergeet natuurlijk de lekkernijen niet. Voor een compleet geel geheel kun je denken aan een verfrissende citroentaart of zachte gele cupcakes!

 

Combineer geel met gouden accenten

Maak de paastafel met gele tinten helemaal af door deze kleur te combineren met gouden accenten. Goud is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een paastafel, maar juist goud zorgt voor dat extra vleugje luxe en feestelijke uitstraling. Deze kleur vormt met geel een mooi duo en je creëert in een handomdraai een elegante eettafel. Laat het goud maar glanzen op de paastafel met gouden kandelaren, vazen, tafellopers of bestek en laat je paastafel stralen als nooit te voren!

 

Een paastafel met pastelkleuren

Past goud niet helemaal in je huidige interieur, maar wil je wel een vrolijk gedekte paastafel? Combineer dan pastelgeel met andere pastelkleuren, zoals lichtroze, zachtgeel en mintgroen. En ga voor een feestelijke paastafel in pasteltinten! Meer tips voor een mooi gedekte paastafel lees je hier.