3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-04 Door: eLIVING

Zuiver Voorjaarscollectie 2021

Zuiver komt deze lente met een frisse collectie, waar zand- en natuurlijke tinten, organische silhouetten en lijnen samenkomen.  In deze nieuwe collectie staat  ‘A breeze of home’ centraal.

De nieuwe collectie eert de schoonheid van alledaagse dingen, zoals de zon die een schaduw op de muur creëert en de geur van verse bloemen.  We brengen veel tijd thuis door en onbewust definiëren de alledaagse momenten ons thuisgevoel. Met de nieuwe collectie nodigt Zuiver je uit om een stapje terug te doen en te genieten van de kleine dingen binnen en buiten.
 
Naast de zand-en natuurlijke tinten kom je in de nieuwe Zuiver collectie ook pure en eerlijke materialen tegen, zoals walnotenhout, glas en keramiek. Deze materialen worden gecombineerd met innovatieve en slimme, high-tec materialen. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder en kies jouw favoriete item!

   

Stoel Albert Kuip Coffee

 
Wereldwijd zorgt het drinken van koffie voor heel veel afval, maar met de nieuwste Albert Kuip stoel Coffee wordt daar wat aangedaan. De kuip van deze stoel bestaat namelijk voor 42,5% uit koffieafval!  De eikenhouten onderstellen voor de Albert Kuip worden vaak afgewezen als deze verkleuringen of noesten hebben, maar nu niet meer. Voor deze stoel worden ze zwart gemaakt, waardoor ze perfect bij de Coffee kuip passen.Heb jij al kennis gemaakt met de meest duurzame Zuiver stoel tot nu toe? Meer over deze stoel lees je hier.

 
 

Zuiver counterstoel Spike

Ben jij ook fan van de Spike stoelen, maar droomde je ook van een halfhoge barstoel voor aan je kookeiland? Gelukkig hoefde je niet lang te wachten, want deze comfortabele stoel is nu ook verkrijgbaar als halfhoge barstoel!
 
   

Zuiver tafel Glimps Walnoot

De stijlvolle uitschuiftafel Glimps was al verkrijgbaar in naturel en zwart en daar komt nu ook het mooie walnoot bij. In een handomdraai maak je van uitschuiftafel Glimps een grotere tafel. Geen zorgen als er onverwachts familie of vrienden voor de deur staan!
 
 
   

Zuiver bijzettafeltje/ nachtkastje Barbier

De Zuiver Barbier serie is uitgebreid! Het nieuwe Zuiver Barbier meubel kun je zowel gebruiken zowel gebruiken als bijzettafel en als nachtkastje. Multifunctioneler wordt het niet. 
 
 
   

Zuiver salontafel Floss 

De bijzettafel Floss van Zuiver heb je misschien al eens voorbij zien komen. Nu kun je deze perfect combineren met salontafel Floss
 
 
   

Zuiver spiegel Tess

De moderne spiegel Tess is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Je kunt deze spiegel vrijwel overal in huis kwijt. Het enige wat je nodig hebt is een wand! Zuiver spiegel Tess heeft een afmeting van 165 x 38,5 x 2,5 cm. 
 
 
   

Zuiver counterstoel Brit

De moderne en tijdloze stoel Brit is nu ook verkrijgbaar als halfhoge barstoel. Maak jij je keuken compleet met deze stijlvolle barstoelen?
 
 
   

Fauteuil Bubba 

Deze schoonheid valt op door haar kleur. De metalen draaivoet heeft namelijk exact dezelfde kleur als de bekleding. Zuiver fauteuil Bubba is verkrijgbaar in vier kleuren en geeft elke hoekje in huis sfeer!
 
 
   

Fauteuil Lasy Sack Teddy

Een comfortabele fauteuil die je helemaal voor jezelf wil hebben. De comfortabele fauteuil met extra grote kussens is nu ook verkrijgbaar met de zachte teddy stof! Voor nog meer ontspanning combineer je fauteuil Lasy Sack Teddy met hocker Lasy Sack Teddy
 

 
 

Lamp Orion

Zuiver lamp Orion is vernoemd naar het gelijknamige sterrenbeeld. De lamp is gemaakt van mat glas, waardoor de lamp een zacht licht verspreid. Het glas in combinatie met het zwart metaal en de koperen details met reliëf maken de lamp extra bijzonder. 
   

Vloerkleed Coventry rond 

Groot, groter, grootst. Ben je op zoek naar een groot rond buitenvloerkleed? Zuiver vloerkleed Coventry is nu ook verkrijgbaar als rond vloerkleed. Je kunt kiezen tussen een diameter van 200 cm of 280 cm! 
 
 
   

Vaas Bassin

Zuiver vaas Bassin is ontworpen door Dutch Design Studio Suolle en is geïnspireerd op de Nederlandse watertorens. Deze torens werden sinds het midden van de 19e eeuw op grote schaal gebouwd om water op te slaan. Vandaag de dag zijn hier nog maar 175 van over. De meeste watertorens zijn uitgeroepen tot nationale monumenten. Vaas Bassin heeft een bloesem witte kleur, zodat deze vaas in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt. Bovendien komen zo de bloemen nog mooier uit! Het bovengedeelte van de vaas kun je er af halen, zodat je ook een hele bos bloemen in de vaas kunt zetten. Vaas Bassin is verkrijgbaar in twee afmetingen. 
 
 
   

Outdoor bank Breeze

Altijd al een comfortabele bank in de tuin willen hebben? De Zuiver Breeze bank is een elementen bank, zodat deze bank in elke buitenruimte past! Maak bank Breeze zo groot of zo klein als dat je zelf wil. De kussens lopen een beetje naar achteren en zorgen ervoor dat het water wordt afgevoerd in een kleine goot die verborgen is in het frame. De bank is waterafstotend en sneldrogend. Dit zorgt ervoor dat de bank altijd buiten kan blijven staan en je ook niet de kussens elke nacht weer binnen hoeft te halen. De buitenbank heeft een vaste hoes die bestaat uit 92% olefine en 8% polythyleen. De maximale belasting van deze bank is 110 kg. 
 
   

Vondel bistrotafel

De Zuiver Vondel tuinserie is uitgebreid met een bistrotafel! Perfect voor de kleinere buiten ruimtes.
 
 
   

Vloerkleed Moon

Breng de maan in je interieur met vloerkleed Moon. Dit ronde vloerkleed is een letterlijke vertaling van de maan. Het vloerkleed is geschikt voor zowel binnen als buiten en heeft een doorsnede van 2 meter!
   

Vloerkleed Harmony

Een vloerkleed die niet recht of rond is? Vloerkleed Harmony negeerde alle gebruikelijke vormen die er waren en heeft zijn eigen stijl. Het vloerkleed heeft een prachtig 3D effect, waardoor het vloerkleed ineens anders is als je hem omdraait!
   

Lamp Lau

Deze elegante lamp is geïnspireerd op vogelachtige. Lamp Lau heeft niet veel ruimte nodig, maar brengt sfeer in elk interieur!
   

Lamp Float

Geef je interieur een moderne en mysterieuze uitstraling met lamp Float. De lamp is gemaakt van een getemperd rookkleurig glas en de voet van brons verguld ijzer.