3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-01 Door: eLIVING

Inspiratie voor ronde salontafels

Ronde salontafels zijn al langere tijd populair en dat is niet zo gek. Een ronde salontafel doorbreekt de rechte, strakke lijnen in een interieur. Dit zorgt voor een zachte en vriendelijke sfeer in zowel kleine als grote woonruimtes. Ben je op zoek naar een ronde salontafel? Laat je inspireren en vind je favoriet.

 

Het combineren van ronde tafeltjes


Een, twee of drie ronde tafeltjes met elkaar combineren is helemaal van deze tijd. Het geeft niet alleen een persoonlijke uitstraling aan je interieur, maar het is ook ontzettend handig. Op deze manier heb je namelijk altijd één tafeltje bij de hand, terwijl de ander nog steeds dienst kan doen als salontafel. Combineer bijvoorbeeld een ronde salontafel met een rond bijzettafeltje of ga voor een combinatie van een ronde salontafel met een andere ronde salontafel. Bij het combineren van ronde tafeltjes kun je rekeninghouden met de vorm, de hoogte, de kleur en het materiaal. Hoe je bijzettafeltjes combineert? Dat lees hier. 

 

Multifunctionele ronde tafeltjes

Ronde tafeltjes zijn niet alleen populair vanwege de uitstraling, maar ook vanwege de veelzijdigheid. Een rond tafeltje kun je namelijk gebruiken voor hapjes en drankjes, maar ook als plantentafel of als alternatief voor een nachtkastje. Multifunctioneel als je het ons vraagt!