3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
18-01 Door: eLIVING

Studio HENK salontafel Slot

Waar de eettafel de centrale plek is in de eetkamer, vind je in de woonkamer de salontafel in het midden.  Een functionele plek voor je drankjes en hapjes, maar ook een plek voor de warmte en gezelligheid van accessoires. Een salontafel maakt je woonkamer compleet!

  

Een salontafel met een organische vorm

Organische vormen in een interieur is een trend die we ook dit jaar veel zullen tegenkomen. Het zijn de zachte rondingen die de strakke lijnen doorbreken en zorgen voor een vriendelijke en uitnodigende uitstraling. Niet alleen eettafels worden met deze ronde vormen gemaakt, maar ook salontafels. Een perfecte toevoeging dus voor aan je woonkamer!

Salontafels met rondingen kunnen verschillende vormen aannemen. De ronde salontafels kennen we inmiddels allemaal. Een mooie grote ronde salontafel als middelpunt of juist twee kleinere die perfect bij elkaar matchen. Zijn deze ronde salontafels net wat te standaard voor jou? Dan zal salontafel Slot van Studio HENK je zeker niet teleurstellen. 

Salontafel Slot 

Met Studio HENK salontafel Slot voeg je zeker een organische toets toe aan je interieur. De salontafel is voorzien van prachtige, vloeiende rondingen. Perfect als je woonkamer net wat meer warmte kan gebruiken. De salontafel Slot is net zoals de stijlvolle eettafels verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals eiken, livingboard en walnoot. Met een afmeting  van 113 x 76  cm (LxB) haal je met Studio HENK salontafel Slot een waar statement in huis. Ontdek hieronder hoe je salontafel Slot op verschillende manier kunt combineren in je interieur.