3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
25-07 Door: eLIVING

7x Beige eetkamerstoelen

Ben je op zoek naar nieuwe beige eetkamerstoelen? Dan hoef je niet langer te zoeken. Wij hebben namelijk de mooiste beige eetkamerstoelen voor je op een rijtje gezet. Leun lekker achterover, laat je inspireren en breng ook de warmte in je interieur! Een interieur met verschillende beige tinten zie je steeds vaker terugkomen. Het is met name de warmte en gezelligheid waardoor beige erg geliefd is. Bovendien kun je met beige eindeloos blijven combineren en is het een tijdloze kleur waar je nog jaren van kunt genieten. Smaken verschillen, maar gelukkig is er keuze genoeg en is elke beige eetkamerstoel weer anders. Hierdoor kun je in vrijwel elk interieur gebruik maken van beige stoelen om het allemaal nog gezelligere te maken.
 

Studio HENK beige stoel Oblique

De sierlijke rondingen in combinatie met het beige geven stoel Oblique een aangename uitstraling. En ook over het comfort hoef je je geen zorgen te maken. Door de subtiele curve in de rugleuning zit deze stoel heerlijk comfortabel. Perfect voor urenlang tafelen als je het ons vraagt. Dit is overigens maar één van de vele beige kleuren waarin stoel Oblique van Studio HENK verkrijgbaar is. Deze stoel kun je namelijk zelf samenstellen. Zo kan de rugleuning uitgevoerd worden in hout of bekleding, het frame in zwart of wit en voor de stoffering heb je de keuze uit wel honderden verschillende kleuren en materialen. Maken we het toch nog moeilijk...

Beige eetkamerstoel Lindy

Wat een beauty! Eetkamerstoel Lindy is een aanwinst voor elk interieur. Op het eerste oog lijkt Lindy misschien eenvoudig, maar niets is minder waar. Heb je bijvoorbeeld de messingkleurige voetjes al gezien? It’s all about the details. Met deze beige eetkamerstoel weet je zeker dat je goed zit.



BePureHome zandkleurige eetkamerstoel Vogue

Beige, zand of lichtbruin: het een sluit het ander niet uit en daarom kan stoel Vogue niet ontbreken. Stoel Vogue met een fluweelzachte velvet bekleding heb je misschien al eens gezien, maar wist je dat Vogue nu ook verkrijgbaar is met een zandkleurige zacht geweven bekleding?  Dezelfde comfortabele stoel, maar dan met een nieuw jasje!



Studio HENK beige eetkamerstoel Co Chair

Eetkamerstoel Co Chair is een van de eerste ontwerpen van Studio HENK en nog steeds enorm populair! Het stalen frame benadrukt het strakke design en de zachte zitting zorgt voor urenlang comfort. Een stijlvolle stoel die gezien mag worden. De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuningen en in heel veel kleuren. Leuk om te combineren!



Zuiver beige stoel Albert Kuip Soft

Over jasjes gesproken! De stoel Albert Kuip heeft ook een jasje aangetrokken. Door de bekleding zorgt de Albert Kuip soft voor nog meer warmte en comfort. Het essenhouten frame is zwart gelakt en vormt daardoor een mooi contrast met de beige stoffering. De Albert Kuip Soft is zowel met arm als zonder arm verkrijgbaar. Leuk om met elkaar te combineren.



Eetkamerstoel Velvet

Beige en chique. Dat deze twee samengaan bewijst de beige eetkamerstoel Velvet maar eens. De stoel is bekleed met een fluweelzachte velvet en het frame is gemaakt van metaal. Combineer je graag jouw beige eetkamerstoel met een andere kleur? Dan kun je met deze stoel je geluk niet op. Stoel velvet is verkrijgbaar in meer dan tien kleuren!



Studio HENK beige stoel Ode Chair

De strakke lijnen van deze stoel geven Ode Chair een krachtige en tijdloze uitstraling. En net als stoel Oblique kun je ook stoel Ode chair helemaal zelf samenstellen. De kleur van het frame, de kleur van de armleuning, het soort stof en de kleur van het stof.  De keuze is reuze is bij stoel Ode Chair niet overdreven!