3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-03 Door: eLiving

Honing geel: zo haal je het in huis

Een van de trendkleuren van dit moment is honing geel. Ben jij ook benieuwd hoe je deze trendkleur in huis haalt?

 

Trendkleur: honing geel

Honing geel is een kleur die we steeds vaker en steeds meer zien. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een kleur die je interieur een chique en warme uitstraling geeft. In tegenstelling tot andere geel tinten is dit geen echte knalkleur, maar je hebt misschien wel wat lef nodig om deze trendkleur in huis toe te passen.

 

Combineren met honing geel

Wat zorgt ervoor dat de kleur honing geel nu zo populair is? Honing geel is een kleur die je makkelijk combineert met andere geel tinten. Maar ook roze, blauw, groen en goud combineren mooi met deze warme kleur. Geel wordt vaak gezien als een echte knalkleur waarvan je maar beter niet teveel in huis kunt hebben. Honing geel daarentegen is een geel tint die subtiel de aandacht trekt, maar zeker niet knalt. Dit komt door de gouden gloed en dat zorgt er weer voor dat deze kleur een warme en natuurlijke uitstraling heeft.

 

Honing gele banken, fauteuils en sierkussens

Wil jij ook graag omringd worden door honing gele items? Kijk dan snel verder en ontdek de meest gedurfde honing gele items, zoals honing gele bankenfauteuils en sierkussens. Krijg jij al honing gele kriebels?