3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-10 Door: eLIVING

5x Combineren met de Rodeo Bank

Heb je de prachtige BePureHome Rodeo bank in het levendig en warme cognac in je woonkamer staan? Maar heb je geen idee hoe je deze bank nog meer kunt laten stralen? Het antwoord is simpel. Met de juiste sierkussens heb je dit namelijk zo gedaan. Sierkussens zorgen voor warmte en gezelligheid en geven een totaal andere uitstraling aan een bank. Laat je inspireren door de verschillende kleuren en sierkussens in combinatie met de Rodeo bank cognac. 

 

Combineren met de Rodeo Cognac leren bank


Een cognac leren bank is een must-have als het gaat om makkelijk combineren. De BePureHome Rodeo bank cognac kun je vrijwel met elke kleur combineren. Ideaal als je graag en vaak de kleuraccenten in huis verandert, maar niet elke keer voor een andere basiskleur wilt gaan. Hieronder laten we je zien hoe makkelijk je de Rodeo cognac leren bank kunt combineren met verschillende soorten sierkussens in verschillende kleuren. 

   
Rodeo bank in verschillende woonstijlen

Behalve verschillende kleuren combineren met de Rodeo cognac leren bank, kun je een cognac leren bank ook erg goed combineren in verschillende woonstijlen. De Rodeo cognac leren bank past perfect in een industrieel, botanisch en modern interieur.