3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
07-05 Door: eLIVING

Waarom is een parasol onmisbaar in de tuin?

Hoewel de weersvoorspellingen doen vermoeden dat de zon nog heel lang wegblijft, weet de zon ons landje op een gegeven moment zeker wel te vinden. Helemaal met de zomer voor de deur. Dat is natuurlijk een goed vooruitzicht, maar een nog beter vooruitzicht is een parasol in je tuin. Een parasol is namelijk onmisbaar in de tuin. Hieronder lees je waarom. 

 

Een parasol creëert een schaduwplekje

Een zonovergoten tuin is heerlijk, maar voor je het weet lopen de temperaturen op en tikt de thermometer 30 graden aan. Een comfortabele schaduwplek is dan geen overbodige luxe. Met een parasol creëer je in een handomdraai een schaduwplekje en kun je heerlijk genieten.


 

Een goede parasol beschermt je tegen de sterkste zonnestralen

Het idee aan een schaduwplek klinkt misschien al als muziek in de oren, maar het wordt nog beter. Met een goede parasol creëer je namelijk niet alleen een schaduwplek, maar bescherm je jezelf ook tegen de sterkste zonnestralen. Door jezelf goed in te smeren met zonnebrand en je plekje te nemen onder de parasol kun je voortaan onbezorgd genieten!


 

Een parasol zorgt voor gezelligheid

Een parasol is praktisch en functioneel, zoveel is duidelijk, maar een parasol brengt ook sfeer en gezelligheid in de tuin!  Neem bijvoorbeeld de Fatboy parasols Stripesol. Deze parasols maken je tuin helemaal zomerklaar, zorgen voor een schaduwplekje, beschermen je tegen de sterkste zonnestralen én zorgen voor gezelligheid in de tuin.


 

Fatboy parasol Stripesol

De Stripesol parasols zijn verkrijgbaar in moderne kleuren en zijn bovendien voorzien van een uniek vlaggetje om te zien hoe de wind staat. Ook hoef je niet bang te zijn dat deze parasol weg waait, want Stripesol staat stevig dankzij de standvastige voet. Het uitvouwen van Stripesol is ook een feestje, want dit gaat heel erg soepel dankzij het handige treksysteem. Hadden we al vertelt dat een parasol onmisbaar is in je tuin?