3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
03-12 Door: eLIVING

Sfeervol aan tafel met stijlvolle kandelaren

Stijlvolle kandelaren zijn onmisbaar bij het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in huis. Maar ook tijdens een diner kan een mooie kandelaar natuurlijk niet ontbreken. Met welke kandelaar zorg jij voor gezelligheid aan de eettafel?

Kandelaars combineren

Kaarslicht roept direct de associatie van gezelligheid op. Een etentje met vrienden of familie is het perfecte moment om een kaarsje aan te steken. Ben je meer van een romantisch diner voor twee? Ook dan kan kaarslicht natuurlijk niet ontbreken. Combineer de kaarsen met stijlvolle kandelaren voor een extra dosis gezelligheid. Kandelaren zijn namelijk niet alleen functioneel, maar zijn ook prachtig als decoratieve items. 

Kandelaren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Laat je creativiteit dus gerust de vrij loop en combineer eens verschillende kandelaren met elkaar voor een speels effect. Combineer bijvoorbeeld eens een mooi erfstuk met een moderne kandelaar. Of een porseleinen kandelaar met een glazen kandelaar. De kandelaren hoeven niet dezelfde hoogte te hebben, juist door het combineren van verschillende hoogtes geef je een extra dimensie aan het geheel. Probeer verschillende combinaties uit tot je helemaal tevreden bent en laat de gezelligheid maar komen.