3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
08-01 Door: eLIVING

Kledingkasten op maat

Als we aan het inrichten van de slaapkamer denken, dan denken we vaak als eerste aan het bed. Niet zo gek natuurlijk, want hoe fijn is een heerlijk groot en comfortabel bed? Maar ook een kledingkast is natuurlijk onmisbaar. Een kledingkast zorgt voor opbergruimte, waardoor je slaapkamer netjes oogt. Neem je een kledingkast met deuren, dan beschermt een kledingkast de kleren ook tegen stof en daglicht. Onmisbaar dus!

 

Een kledingkast zelf samenstellen

Ben je op zoek naar een kledingkast? Dan kun je bij ons alle kanten op. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een compacte kast met schuifdeuren of juist een grote hoekkast met draaideuren. Over smaak valt niet te twisten en daarom kun je bij ons je kledingkast naar eigen wens samenstellen. Niet alleen kun je de afmeting van de kast bepalen, maar bijvoorbeeld ook de kleur, het soort deur en het wel of niet toevoegen van een spiegel. De mogelijkheden zijn eindeloos voor zowel de buitenkant als de indeling aan de binnenkant. Zie jij je droomkast al voor je?


 

Kledingkasten bij eLIVING Utrecht

In onze winkel in Utrecht vind je een aantal voorbeelden van kledingkasten voor inspiratie. Welke kledingkast het beste bij jou past, hangt natuurlijk af  van de wensen die je hebt. Hoe groot is de ruimte waar de kledingkast moet staan, wil je schuifdeuren, draaideuren of vouwdeuren en kies je voor een spiegel of lades? Dit zijn nog maar een paar keuzes voor de buitenkant. Aan de binnenkant zijn de opties ook eindeloos. Kom gezellig langs in onze winkel en laat je adviseren over de mogelijkheden!