3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-01 Door: eLIVING

Zwarte ronde salontafels voor in elk interieur

De tijd dat je alleen rechthoekige salontafels tegenkomt is allang verleden tijd. Tegenwoordig zie je druppelvormige salontafels, rechthoekige salontafels, vierkante salontafels, verschillende bijzettafels gecombineerd als salontafel en natuurlijk ronde salontafels. Ronde salontafels doorbreken de strakke lijnen in een interieur en zorgen voor een zachte uitstraling. Perfect dus als je veel rechthoekige elementen in je huis hebt staan. Daarnaast zorgen ronde salontafels voor nog meer gezelligheid in de woonkamer.

 

Zwarte salontafel als blikvanger in huis

Niet voor niets is een zwarte ronde salontafel zo populair, want het is een kleur die vrijwel in elk interieur tot zijn recht komt. Een zwarte salontafel is dus een echte kameleon als je het ons vraagt. Waar de ronde vorm voor een zachte uitstraling zorgt, maakt de zwarte kleur de salontafel af tot een echte stoere blikvanger in huis. Ook het materiaal van een salontafel maakt het verschil. Zo geeft een glazen zwarte salontafel een hele andere uitstraling aan je interieur dan een zwarte ronde salontafel van metaal.

 

Zwarte ronde salontafel Brok

De zwarte ronde salontafel Brok past perfect in een industrieel interieur. Het tafelblad van deze salontafel heeft een ‘versleten’ topcoat, waardoor deze zwarte salontafel een vintage uitstraling krijgt. En met een hoogte van 40 cm weet je zeker dat je een goed zicht op de televisie hebt. Een te hoge salontafel beperkt niet alleen het zicht, maar kan ook erg vervelend zijn als je iets van de salontafel wilt pakken. Over het algemeen is het advies om een salontafel te kiezen die even hoog is als de zitting van de bank of maximaal 10 centimeter lager dan de armleuning.

Zwarte ronde salontafel Cupid

Een zwarte ronde salontafel van glas brengt weer hele andere sferen in een interieur. Met zwarte ronde salontafel Cupid is het liefde op het eerste gezicht. De zwarte salontafel laat bijna ieder hart sneller kloppen. Daarnaast is deze salontafel ook nog erg multifunctioneel. Het tafelblad is afneembaar en het frame is opvouwbaar!

Zwarte ronde salontafel Jason

Ben je juist op zoek naar een zwarte ronde salontafel met een eiken uitstraling? Dan is de zwarte ronde salontafel Jason misschien wel wat voor jou. Het onderstel van deze salontafel is gemaakt van gepoedercoat staal en het tafelblad van zwart eikenfineer. Het tafelblad van eikenfineer in combinatie met de ronde vorm zorgt voor nog meer warmte in de woonkamer.


 

Kartell ronde zwarte salontafel

Kartell salontafel T-table is van een heel ander materiaal gemaakt, dan de salontafels hierboven. Deze zwarte ronde salontafel heeft haar prachtige uiterlijk namelijk te danken aan de innovatieve productietechnieken van kunststof. Vrouwelijkheid en elegantie waren de inspiratiebron voor deze zwarte ronde salontafel, waarbij het sierlijke tafelblad een ruimtelijk effect creëert met vormen uit de natuur.
 

Zwarte ronde salontafel Bounds

De bijzettafel Bounds XL kan met zijn afmeting van 44 x 58 cm (HxB) ook prima door als salontafel. Bounds is handgemaakt en heeft naast de zwarte kleur ook een messing afwerking. Je kunt tafel Bounds ook combineren met de kleinere Bounds voor een complete uitstraling.

  

Zwarte ronde bijzettafeltjes

Liever mixen en matchen met zwarte ronde bijzettafeltjes? Bekijk dan hieronder de top 5 best verkochte zwarte ronde bijzettafeltjes.