3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-12 Door: eLIVING

Nieuw: volledig duurzame zitzakken van Fatboy

Een stijlvolle zitzak die ook nog duurzaam is? Fatboy presenteert de eerste volledig duurzame zitzak en die wil je! Na lang experimenteren kun je nu genieten van een duurzame én stijlvolle zitzak. Ontdek snel welke zitzak dat is. 

 

Fatboy zitzak Original Slim Cord

De Fatboy zitzak Original Slim Cord is de eerste volledig duurzame zitzak. Deze zitzak heeft namelijk een prachtige ribfluwelen hoes die volledig gemaakt is van gerecycled polyester. Dan vraag je je natuurlijk af hoe het met de inhoud zit, maar ook daar is aan gedacht. De Original Slim Cord is gevuld met luchtige bolletjes gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal en de binnenzak is van gerecycled non-woven polyester. Een duurzame binnenzak die alle bolletjes op hun plek houden.
 
Net als de andere bekende Fatboy zitzakken blijven de bolletjes in de zitzak net zo luchtig en veerkrachtig als je gewend bent. Zo blijft ook de Original Slim Cord zitzak jarenlang mooi. De Slim Cord zitzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een afmeting van 155 x 120 cm. 


 

Fatboy zitzak Original Slim Royal Velvet

Naast de Slim Cord zitzak vind je nu ook de Fatboy Original Slim Royal Velvet zitzak in de collectie. Het zal geen verassing zijn dat deze nieuwe zitzak ook volledig gemaakt is van gerecyclede materialen. Dit keer geen ribstof, maar een heerlijk zachte en subtiel geperforeerde fluwelen hoes. De hoes is gemaakt van gerecyclede petflessen en inhoud van deze zitzak (de binnenzak en luchtige bolletjes) is hetzelfde als de duurzame Slim Cord zitzak. Voor welke duurzame Fatboy zitzak ga jij?