3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-08 Door: eLIVING

De voordelen van een modulaire bank

Twijfel je of een modulaire bank iets voor jou is? We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet. Een van de grootste voordelen is toch wel dat je kunt blijven veranderen. Perfect voor iedereen die wil blijven veranderen in huis. Ontdek snel welke voordelen een elementenbank nog meer heeft!

 

Stel zelf je eigen bank samen

Een groot voordeel van een modulaire bank is dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen. Normaal is de keuze ook al reuze en kun je tussen afmetingen van een bank kiezen, maar bij een modulaire bank gaat het net allemaal een stapje verder. De vorm van een modulaire bank kun je niet alleen de afmeting zelf bepalen, maar ook de vorm en deze kun je blijven aanpassen. De ene keer zet je de losse elementen als hoekbank neer en de andere keer juist als rechte bank met een fauteuil. Of wat dacht je van twee elementen met de rug tegen elkaar aanzetten? Door de flexibiliteit van een modulaire bank kun je een modulaire bank perfect op elke ruimte én op elke gelegenheid afstemmen.

 

 

Stoffen en kleuren combineren


Is één kleur kiezen niet zo aan jou besteed? Of houd je gewoon van meerdere kleuren bij elkaar? Dan is een modulaire bank echt iets voor jou! Je kunt namelijk elk element weer in een andere stof of kleur kiezen. Dit maakt je interieur niet alleen kleurrijk, maar ook speels! Zijn meerdere kleuren iets te gedurfd voor jou? Geen nood, want ook een modulaire bank kun je natuurlijk gewoon in één kleur bestellen.
 

In een handomdraai je interieur aanpassen

Met een modulaire bank kun je wel heel makkelijke je interieur aanpassen! In een handomdraai heb je een mini make-over van je woonkamer gemaakt. Waar je de ene keer misschien meer behoefte hebt aan een lekkere lounge bank waar je languit op kunt liggen, heb je de andere keer misschien meer behoefte aan een rechte bank met twee losse fauteuils. De losse elementen van een modulaire bank zorgen ervoor dat je de opstelling zo vaak kunt veranderen als je wilt. Zo kun je werkelijk alle kanten op en raak je nooit uitgekeken op je interieur.

 

Makkelijk te verplaatsen

Ga je verhuizen, samenwonen of wil je een keer een grote schoonmaken houden? Een modulaire bank haal je eenvoudig uit elkaar en kun je dus makkelijk verplaatsen door de compacte elementen. Heb je een modulaire bank en ga je verhuizen? Dan hoef je je vaak ook geen zorgen te maken of de bank wel of niet door de deur of het trappengat past. Ook als de nieuwe woonkamer waar jullie samen gaan wonen wat kleiner uitvalt, dan verander je gewoon de opstelling van de bank. Met een modulaire bank wordt gewoon alles makkelijker!