3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
28-12 Door: eLIVING

5x de meest stijlvolle bureaus

Thuiswerken en – studeren gebeurt nu meer dan ooit. Het is daarom extra fijn om een balans te houden tussen werken of studeren en alles wat je privé doet. Natuurlijk kennen we allemaal wel de eettafel als werkplek, maar hoe fijn is het als deze leeg blijft en je aan een bureau kunt werken of studeren? Zelfs als je geen extra (werk)kamer hebt is een bureau in huis een fijne oplossing! Wij laten je de 5 meest stijlvolle bureaus van dit moment zien. 

 

Zuiver bureau Barbier

Dit is toch wel één van de favorieten onder de bureaus. Niet alleen heeft dit bureau een compact formaat, maar bureau Barbier is ook nog eens heel praktisch! Met een beweging zorg je dat al je werkspullen weer verdwijnen door het rollende topblad dicht te trekken. Als dit bureau je geen extra relax moment bezorgt, dan weten wij het ook niet meer. Bureau Barbier komt op dit moment in drie kleuren. In welke kleur vind jij Barbier het mooiste?

 

 

Bureau Silas

Stoer, stijlvol en strak. Dit bureau heeft het allemaal. Bureau Silas is bovendien voorzien van twee praktische lades, waardoor je in een handomdraai je laptop en papieren kunt opbergen als je klaar met werken bent. De linker lade heeft een breedte van 86 cm en de kleine een breedte van 42 cm. Genoeg opbergruimte als je het ons vraagt! Gebruik je het bureau even niet? Zet dan bijvoorbeeld een vaas, kandelaar of plant op het bureau en Silas dient perfect als sidetable. Met Silas haal je een stijlvol en multifunctioneel meubel in huis.

 

Dutchbone bureau Finn

Houd je van een klassieke touch in je interieur? Dan is bureau Finn van het Nederlandse merk Dutchbone misschien wel wat voor jou. Dit bureau is gemaakt van gelakt massief essenhout en heeft door zijn ronde vormen een vriendelijke uitstraling. Groen moet overigens wel je kleur zijn, want de verfijnde ronding is bekleed met een zachte groene velvet stof. Maar zeg nu zelf, wie vindt groen geen mooie kleur?

 

Studio HENK bureau

Natuurlijk mag dit stijlvolle bureau van Studio HENK niet ontbreken in ons rijtje. Dit design bureau kun je helemaal naar wens samenstellen. Je kunt het bureau zo compact mogelijk maken als dat je zelf wilt. De kleinste maat begint met 60x100 cm. Dit is natuurlijk nog niet alles, want ook het soort frame, kleur van het frame, het soort tafelblad, de kleur van het tafelblad en de afwerking van het tafelblad kun je kiezen. Voor je het weet heb je jouw unieke design meubel in huis.

 

 

Zuiver bureau Good Plastic

Ben je op zoek naar een verantwoord bureau? Het tafelblad van bureau Good Plastic is gemaakt van milieuvriendelijk plastic dat op termijn zelfs weer gerecycled kan worden! Een bureau met de laagst mogelijke ecologische impact. Een andere fijne bijkomstigheid is dat Good Plastic ook nog een stijlvol is en door de neutrale kleuren past dit bureau in vrijwel elk interieur.


Bureaustoelen

Combineer jouw favoriete bureau met een stijlvolle bureaustoel of eetkamerstoel die perfect aansluit bij je zithouding.