3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
16-08 Door: eLiving

Glasschilderij Utrecht m'n stadsie

Is Utereg echt helemaal jouw 'stadsie' of wil je een leuk aandenken aan Utrecht? Kijk dan eens naar deze unieke glasschilderijen! 

 

Glasschilderijen Utrecht

“Als ik boven op de Dom sta kijk ik even naar benee, dan zie ik het oude gragie het Vreeburg en Wijk C. Ja, dan springt m'n hartsie open ik ben trots wat dag ie wat, der is geen mooier plehekie als Utereg M’n stad, als Utereg M’n stad!”

Gaan jouw oren wijd open staan als je de eerste noten van het lied Utereg m’n stadsie hoort? En val je moeiteloos in en zing je mee alsof je leven er van afhangt? Wat is er dan mooier dan de Domtoren en de Utrechtse grachten te vereeuwigen in je interieur? Maar hoe je dat? Nou, met dit glasschilderij van Utrecht natuurlijk!


Of ga voor een nog groter glasschilderij van Utrecht waar de grachtenpanden weerspiegelen in het water en alle lichten gezellig branden. Meer glasschilderijen vind je in onze winkel. Hier vind je een groot aanbod met de meest uiteenlopende afbeelding. 

Meer voor aan de wand

Wil je geen glasschilderij of fotolijst aan de wand? Kijk dan eens voor een wandkleed of andere wanddecoratie. Je leest hier alles over hoe je het beste wandkleed kiest of laat je inspireren door ronde wanddecoratie