3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
29-03 Door: eLIVING

5x Zitten in de tuin

Een fijne tuinset in je tuin of op je balkon is natuurlijk fantastisch, maar wat dacht je van een leuk alternatief om op te zitten? Bekijk hieronder de leukste alternatieven die je naast je tuinset kunt gebruiken!

 

Alternatieven voor een tuinstoel

Wil je dat ene kale hoekje in de tuin of op het balkon nog opvrolijken of wil je gewoon nog een extra zitplaats in de tuin naast je tuinset? Wat de reden ook is, met deze leuke alternatieven voor een tuinstoel weet je zeker dat het een feestje in je tuin of op je balkon wordt! 

 

Fatboy bank Attackle

Deze trouwe viervoeter staat altijd voor je klaar! Fatboy Attackle is een merkwaardig object die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De viervoeter draagt met gemak twee personen op zijn rug, maar je kunt hem ook gebruiken als kunstobject! 


 

Fatboy kruk Concrete Seat

Multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Fatboy kruk Concrete Seat kun je gebruiken om op te zitten, maar ook als voetensteun, verhoging, tafeltje of als opslagplaats voor openhaardhout. Zelf een combinatie van dit alles is mogelijk. Waar zet jij kruk Concrete Seat neer?

Zuiver eetbank Vondel 

Modern, strak en stijlvol en verkrijgbaar in drie kleuren. Zuiver eetbank Vondel is onderdeel van de Vondel serie. Eetbank Vondel staat niet alleen leuk aan tafel, maar ook leuk als bankje in de tuin of op het balkon. 


 

Fatboy Zitzak Buggle-Up Outdoor

De Buggle-Up outdoor wordt wat jij wilt! Buggle up om recht op te zitten of buggle down en zak achterover. Fatboy zitzak Buggle-Up is bovendien gemaakt van supersterke uv-bestendige en water-en vuilafstotende stof. Ideaal voor in de tuin of op het balkon!


 

Fatboy poef Point Outdoor

Een kleine ronde poef die alle tuinen en balkons een upgrade geeft? Dat is Fatboy poef Point Outdoor. Met deze poef heb je het hele jaar door een extra zitplaats voor buiten! Of gebruik de poef als bijzettafel of voetenbank. Alles is mogelijk bij deze multifunctionele poef.