3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
10-10 Door: eLIVING

Dit heb je nodig voor een succesvol etentje

Niets zo gezellig als met vrienden of familie samen dineren. Voor een succesvol etentje zijn de voorbereidingen het halve werk. Met een tafel zo mooi gedekt alsof je gasten werkelijk in een restaurant zitten, dan weet je zeker dat het een succesvol etentje wordt! Ontdek snel wat je nodig hebt!

 

Een tafelkleed of placemat

De basis van een mooi gedekte tafel is toch wel een stijlvol tafelkleed, mooie placemats of misschien wel beide. Hiermee houd je niet alleen je tafel vrij van vlekken, maar het ziet er ook nog gezellig uit! Nu de basis op tafel ligt, kun je verder met het aankleden van de tafel! 

 

 

Stijlvol servies

De basis is er, maar daar hoort natuurlijk ook een imposant servies bij. Ga voor prachtige aardetinten of kies voor een fleurig 70’s servies, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Niets is te gek en alles staat prachtig bij elkaar. Eten dat als een kunstwerkje op een bord ligt, ziet direct al heerlijk uit. Maar wist je dat ook de kleur van je servies invloed kan hebben op de smaak van het gerecht? Het blijkt dat de smaken van een gerecht intenser worden beleefd als het contrast tussen de kleur van het bord en de kleur van het gerecht groot zijn.

 

 

Broodplanken en serveerplanken

De lekker hapjes en het zelfgebakken brood verdient natuurlijk ook een mooi plekje. Broodplanken en serveerplanken zijn hier perfect voor. Praktisch en mooi!

 

 

Sfeermakers voor op tafel

Al het bovenstaande zorgt natuurlijk al voor een dosis sfeer, maar wil je de gedekte tafel helemaal compleet maken? Vergeet dan het kaarslicht niet! Een paar mooie kandelaars met jouw favoriete kleur kaars erin maakt het nog gezelliger! Voor de finishing touch kun je natuurlijk ook nog een mooi bloemetje in een mooie vaas neerzetten. De styling is compleet, maar nu nog bedenken wat je gaat koken...