3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
26-07 Door: eLIVING

Stijlvolle items voor elke tuin

De zomer is in volle gang en misschien zit je dit jaar wel extra veel in de tuin, omdat je niet op vakantie gaat. Reden genoeg om lekker veel tijd in de tuin of op het balkon door te brengen!

 

Tover de tuin om tot een paradijs!

Als je gezegend bent met een tuin of balkon, dan wil dat natuurlijk niet meteen zeggen dat het altijd even gemakkelijk is om de juiste items te vinden. Wij zetten daarom een aantal stijlvolle items voor elke tuin op een rijtje. Wie weet dat daar ook wat voor jou bij zit! 

 Met de kleinste items kun je jouw buitenruimte al omtoveren tot een paradijs.

 

 

Tuintafels

Een tuintafel is vaak het één van de eerste items waar je aan denkt als je van plan bent om je tuin (opnieuw) in te richten. Niet zo gek, want het is een centrale plek waar je gezellig met z’n allen kunt eten, drinken of spelletjes kunt doen. 


 

Tuinstoelen

Een stijlvolle tuinstoel in het zwart of wit? Of ga je liever voor een vrolijk kleurtje, zoals geel, groen of oranje? Net zoals bij eetkamerstoelen is het verstandig om rekening te houden met de zithoogte van de tuinstoel in combinatie met de hoogte van de tuintafel. Ook in je tuin of op je balkon wil je natuurlijk comfortabel zitten. 


 

Parasols

Een schaduwplek in je tuin is misschien wel net zo fijn (en belangrijk) als een plekje waar je kunt zonnen. Heb je geen schaduwrijk plekje in de tuin? Dan kan een parasol uitkomst bieden! 


 

Buiten vloerkleden

Meerdere items samen zorgen voor dat extra beetje gezelligheid. Maar wil je een echte sfeermaker in de tuin of op het balkon? Leg dan een buiten vloerkleed neer. In een handomdraai creëer je hiermee een fijn sfeertje. 


 

Tuinverlichting

Niets zo gezellig als verlichting in de tuin. Helemaal in het donker of als het gaat schemeren. De verlichting van Fatboy zijn bijna allemaal buiten te gebruiken. Stijlvol en praktisch, wat wil je nog meer?


 

Hangmatten

Met de Fatboy hangmatten kom je de zomer gegarandeerd door. Een hangmat is dé manier om ultiem te genieten in je tuin of op je balkon.