3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
11-03 Door: eLIVING

Cool Kids kinderbedden van LifeTime

Een gezellige slaapkamer waar gespeeld, geleerd en geslapen kan worden. Dat klink toch als een kinderdroom? Met de kinderbedden en kindermeubels van Cool Kids laat je deze kinderdroom uitkomen. Elk bed uit deze collectie kun je namelijk aankleden met één van de vrolijke thema’s. Dit zorgt gegarandeerd voor een plek waar fantasie oneindig is en waar steeds nieuwe avonturen ontstaan. 

 

Cool Kids kindermeubelen

De Cool Kids kindermeubelen van het bekende Deense merk LifeTime zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Stuk voor stuk voorzien van slimme en praktische oplossingen voor kinderen. Zo kun je deze kinderbedden precies aanpassen zoals jij dat wilt. Bij elk Cool Kids kinderbed kun je kiezen voor een matras, bedfront, rooftop thema, een bijpassende hoeslaken en beddengoed en ook aan de opbergruimte onder het bed is gedacht. 

Matras bij een Cool Kids kinderbed 

Wil het het Cool Kids kinderbed van LifeTime compleet maken met een matras? Dan kun je kiezen uit vier verschillende matrassen die allemaal geschikt zijn voor elk bed uit de Cool Kids collectie. Kom langs naar onze winkel voor een deskundig advies over de verschillende matrassen. 

  • Comfortmatras met 5 zones
  • 7 - zone matras met HR-schuim
  • Latex combimatras
  • Pocketveringmatras

Bedfront bij een Cool Kids kinderbed

Een bedfront kan soms erg handig en veilig zijn als een kind een onrustige slaper is. Met een bedfront creëer je namelijk een extra beschermkap en dat voorkomt dat een kindje uit bed valt. De Cool Kids kinderbedden maak je compleet met een beschermrek in het midden met afgeronde hoeken of met twee kleine beschermrekken, waarbij één bescherm rek bij het hoofdeinde geplaatst wordt en het andere deel bij het voeteneinde. Bij de laatste optie is dus het middelste deel open waar je het bed kunt betreden.

Rooftop Thema bij een Cool Kids kinderbed

Misschien wel de leukste optie voor alle kinderen is het toevoegen van een Rooftop Thema. Dit is, zoals de naam al zegt, een dak op het bed. Deze rooftop kun je dan voorzien van een tipi of hut met verschillende soorten thema’s. Bij de Cool Kids kinderbedden van LifeTime kun je kiezen uit een Rainbow, Surf, Unicorn en Superhero thema. Dit thema kun je compleet maken met een bijpassende hoeslaken en beddengoed uit de collectie. Laat die oneindige fantasie en nieuwe avonturen maar komen! Is het thema eenmaal uitgespeeld? Dan kun je ervoor kiezen om de tipi of de hut weg te halen. Op deze manier houd je nog steeds een hoogwaardig bed over, maar dan zonder een thema.


 

Opbergruimte bij een Cool Kids kinderbed

Opbergruime kun je nooit genoeg hebben. Helemaal op een kinderkamer weet speelgoed zich nogal eens te verspreiden over de vloer. De Cool Kids kinderbedden zijn zo gemaakt dat je ook onder het bed nog genoeg opbergruimte hebt. Met een van de bijpassende bedlades zorg je voor een overzichtelijke en opgeruimde opbergruime!