3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
14-04 Door: eLiving

Ronde tuintafels

Eerder vertelden we je al waarom ronde tafels voor meer gezelligheid zorgen. Dat geldt natuurlijk ook voor in de tuin of op het balkon. We hebben daarom de mooiste ronde tuintafels op een rijtje gezet. Nog meer tips om je tuin gezellig te maken lees je hier.

 

Ronde tuintafel Albert Garden

Let jij altijd op details? Dan heb je het patroon in het tafelblad van deze ronde tuintafel Albert Garden vast opgemerkt. Het ruitpatroon in het tafelblad maakt deze ronde tuintafel niet alleen anders dan alle andere tuintafels, maar het zorgt er ook voor dat de Albert Kuip Garden stoelen perfect met deze tafel matchen. Het ruitpatroon in het tafelblad is namelijk hetzelfde patroon als in de Albert Kuip Garden stoelen. De ronde tuintafel Albert Garden is gemaakt  van metaal en heeft een glazen tafelblad. Handig in onderhoud en past met zijn formaat ook in de kleinste buitenruimtes.

 

Ronde tuintafel Formitable

De ronde tuintafel Formitable is verkrijgbaar in twee formaten. Dat is natuurlijk ideaal als je voorin je tuin en achterin je tuin dezelfde stijl wilt. Zo kun je tuintafel Formitable XS gebruiken waar je minder ruimte hebt en de Formitable XL waar je meer ruimte hebt. De XS variant heeft een diameter 80 van cm en de XL variant een van 120 cm. De ronde tuintafel Formitable XL is daarnaast ook geschikt voor Fatboy parasol Stripesol en het leuke is dat de zes kleuren waarin deze parasol verkrijgbaar is perfect matchen met deze ronde tuintafel.

 

Ronde tuintafel Metsu

Net als tuintafel Albert Garden is ook ronde tuintafel Metsu een perfecte match met de Albert Kuip Garden stoelen. Niet omdat deze tafel ook voorzien is van het stijlvolle rasterpatroon, maar omdat deze ronde tuintafel verkrijgbaar is in dezelfde vier kleuren als de stoelen. Dit betekent natuurlijk niet dat je de groene Metsu moet combineren met de groene stoelen. Het leuke aan deze ronde tuintafel is dat je alle mogelijke combinaties kunt maken en dat ze ook nog eens allemaal even leuk staan! Welke kleur tafel combineer jij met welke kleur stoelen?