3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-08 Door: eLiving

Eindeloos draaien in je eigen draaifauteuil

Als een kind zo blij ronddraaien in een fauteuil? Dat kan! Met deze stijlvolle draaifauteuils heb je niet alleen een leuk en praktisch item in huis, maar kun je ook je plezier niet op!

 

Multifunctionele draaifauteuil

Een draaifauteuil is niet alleen handig als extra zitplaats, maar het geeft je interieur ook een gezellige en luxe uitstraling. Bovendien heb je altijd een extra plek voor je visite of voor jezelf om heerlijk te loungen voor de televisie. En wil je rechts van je naar de televisie kijken, links van je met iemand praten of achter je even heerlijk naar buiten kijken door het raam? Geen probleem, want met één flexibele beweging draai je overal naar toe.

 

Compact en comfortabel

Draaifauteuils hebben maar één voet, waardoor een draaifauteuil vaak minder ruimte in neemt dan een gewone fauteuil. De compactere draaifauteuils zijn hierdoor en door het formaat erg geschikt voor de kleinere ruimtes. Je hebt op deze manier weinig ruimte nodig om toch een comfortabele zitplaats te creëren die ook nog flexibel is! Waar een compacte draaifauteuil zal verdwijnen in een grote ruimte, komt een grotere draaifauteuil juist helemaal tot leven. 

 

Een draaifauteuil met bijpassende hocker

Voor de ultieme chillmodus kun je een draaifauteuil ook goed combineren met een hocker. Draaifauteuil Uncle Jesse heeft  bijvoorbeeld een bijpassende hocker. Zo weet je zeker dat je een goede match hebt. Natuurlijk kun je ook een totaal andere hocker erbij zoeken voor een verrassend en spannend effect. De keuze is aan jou!

 

De leukste draaifauteuils op een rijtje

Nieuwsgierig geworden naar de leukste draaifauteuils van dit moment? We hebben een aantal comfortabele draaifauteuils op een rijtje gezet.

     
Draaifauteuil Flower  Draaifauteuil Bar Velvet Draaifauteuil Robusto
     
Draaifauteuil Bar  Draaifauteuil Nikki Draaifauteuil Don
     
Draaifauteuil Carousel Draaifauteuil Uncle Jesse