3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
23-11 Door: eLIVING

BePureHome Statement Bank

Een strak design, een comfortabele zit en genoeg zitplaats voor het hele gezin. Het gaat natuurlijk over de BePureHome Statement bank. Ontdek alles wat je wilt weten en meer over deze waanzinnige bank.

 

BePureHome

Wist je dat BePureHome een Nederlands merk is? Dit merk richt zich op eigentijdse en stijlvolle ontwerpen van zowel meubels als woonaccessoires. Het merk staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. Met hoogwaardige materialen en oog voor detail onderscheidt BePureHome zich van de rest. De Rodeo bank is één van meest bekende banken uit de collectie, maar heb je ook al kennis gemaakt met bank Statement?

 

BePureHome Statement Bank

Bank Statement heeft een opvallend karakter en maakt zijn naam meer dan waar. Deze bank heeft een moderne en strakke vormgeving, waar slanke lijnen en een minimalistische uitstraling de boventoon voert. Maar achter het strakke design van de BePureHome Statement bank gaat een indrukwekkende charme schuil. Bank Statement is namelijk verkrijgbaar in heel veel verschillende stoffen en kleuren. Naast de fluweelzachte velvet stof en het stoere eco-leder, is bank Statement ook leverbaar in een stijlvolle ribstof en in structure velvet stof. Daarnaast zit bank Statement verbluffend comfortabel en als je denkt dat het hier op houdt, dan heb je het mis. De grootte van de bank blijft namelijk ook niet onopgemerkt. Deze bank is ideaal voor gezinnen of als je gewoon heerlijk veel ruimte wilt hebben. De Statement hoekbank heeft bijvoorbeeld een breedte van 274 centimeter, de 4-zits bank heeft een breedte van 280 centimeter en ga je voor de XL versie, maak dan je borst maar nat. De XL 4-zits bank heeft namelijk een breedte van 372 centimeter!

Statement bank Velvet

BePureHome Statement bank velvet was al verkrijgbaar in de kleur warm groen, maar sinds kort zijn daar ook honing goud en taupe aan toegevoegd! Niet alleen de Statement hoekbank is in deze prachtige kleuren verkrijgbaar, maar ook de 4-zits bank en de XL 4-zits bank. BePureHome Statment bank velvet geeft door de mooie velvet stof warmte en gezelligheid in elke woonkamer. Plof neer op BePureHome bank Statement, maar wees gewaarschuwd... Als je eenmaal zit, wil je niet meer opstaan! 


BePureHome Statement bank kopen?

Kun je bank Statement al bijna in jouw woonkamer zien en zie je jezelf al heerlijk languit op deze bank liggen? Lees dan nog even ‘Dit is waar je op moet letten als je een nieuwe bank koop’. Hier vind je handige tips als je van plan bent om een nieuwe bank te kopen. Zo kom je niet voor verassingen te staan en kun je binnen de kortste keren genieten van een nieuwe bank!