3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
04-12 Door: eLIVING

Draadstoelen en draadlampen voor in je interieur

De tijd van zware meubels is allang voorbij. Juist een luchtig interieur, met veel lichtinval doet het goed. Dit zorgt immers voor een optisch grotere ruimte. En hoe kan dat beter dan met een stel luchtige exemplaren? Tijd dus voor een aantal luchtige draadstoelen en draadlampen.

 

Draadstoelen

Draadstoelen zijn luchtig, strak én licht. De zitting lijkt bijna te zweven en het open karakter zorgt voor een bijzondere verschijning. Deze stijlvolle stoelen laten zich makkelijk combineren en hebben geen vaste plek in huis nodig. Zet een draadstoel aan de eettafel en maak het geheel wat luchtiger of plaats een draadstoel aan een bureau of in een lege hoek in de slaapkamer. En wil je de draadstoel een andere plek geven? Dan verplaats je deze lichtgewicht stoel in een handomdraai!

 

Stoel Wire

Neem bijvoorbeeld de draadstoelen Wire. Deze draadstoelen zijn gemaakt van draadstaal en zijn verkrijgbaar met en zonder armleuning. Wil je liever een treetje hoger zitten? Ga dan voor de draadstoel als barstoel. Voor nog meer comfort kun je de draadstoelen of draadbarstoelen combineren met bijpassende stoelkussens die speciaal voor de Wire stoelen zijn gemaakt.

    

Draadlampen

Met draadlampen breng je draadstaal naar nog een hoger niveau. Waar draadlampen eerst vooral gebruikt werden in fabrieken, werkplaatsen of pakhuizen, vind je ze nu overal. Draadlampen zorgen voor ruimtebesparing en eigenlijk is deze functie nu niet veel anders. Door deze lampen lijkt het een stuk luchtiger. Hierdoor zijn draadlampen ook erg geschikt voor kamers met een laag plafond. De strakke vormgeving en stijlvolle lijnen zorgen ervoor dat draadlampen in verschillende interieurstijlen passen.