3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
31-05 Door: eLIVING

Alle Studio HENK eettafels bij eLIVING op een rijtje

Prachtige maatwerk design eettafels van hoge kwaliteit en een tafelblad gemaakt van eiken met de fijnste nerf of van krachtig HPL. De eettafels van Studio HENK zijn stuk voor stuk een feestje om te zien.

 

Nederlands Design: Studio HENK

Studio HENK is een Nederlands meubelontwerpstudio opgericht door twee broers. Geïnspireerd door dagelijkse momenten maken zij meubels voor elke dag. Niet alleen de uitstraling van de meubels speelt een belangrijke rol, maar ook de functionaliteit. In de collectie vind je niet alleen eettafels, maar ook stoelen, eetkamerbanken, banken, kasten, salontafels en fauteuils. Bij ons vind je het grootste deel van deze collectie. Handig, want zo kun je alles eerst in het echt zien en uitproberen. 

 

Studio HENK eettafels

De eettafels van Studio HENK hebben elk een prachtig ontwerp en zijn voorzien van subtiele details en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De Butterfly eettafel is misschien wel een van de bekendste tafels uit de collectie. Je hoeft niet lang te kijken voordat je snapt waar deze tafel zijn naam aan te danken heeft! Naast de bekende Butterfly tafel kom je natuurlijk nog veel meer eettafels tegen. 

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de Butterfly tafel niet de enige tafel is waar je uit kunt kiezen. De collectie bestaat uit verschillende soorten eettafels: rechthoekige, ovale, ronde en ook een organische vorm. Deze tafels zijn allemaal verkrijgbaar met verschillende afwerkingen en onderstellen. Bij eLIVING in Utrecht kun je op dit moment (mei 2022) terecht voor alle mogelijke vormen van de tafelbladen! Op deze manier hoef je niets te visualiseren, maar kun je alle vormen in het echt bekijken. We hebben alle Studio HENK eettafels die je in onze winkel vindt op een rijtje gezet. 

Studio HENK ronde tafel

Een ronde tafel zorgt voor nog meer gezelligheid. Wist je bijvoorbeeld dat ronde vormen de strakke lijnen in een interieur doorbreken? Bovendien heb je aan een ronde tafel contact met iedereen en blijft het gesprek centraler.


 

 

Studio HENK eettafel met rechthoekige blad

Deze vorm verveelt nooit. Een eettafel met een rechthoekig blad kan een kamer langer doen lijken en je kunt een tafel met een rechthoekig blad ook perfect met een zijde tegen de wand aanzetten. 

Rechte hoeken

De Studio HENK eettafel Legno met een blad met rechte hoeken is één van de eettafels die je in onze winkel vindt. Je kunt uiteraard ook kiezen voor deze eettafel met afgeronde (schuinen) hoeken.

 

Afgeronde hoeken

Naast de eettafels met rechte hoeken kun je ook kiezen voor tafelbladen met afgeronde (schuinen) hoeken, zoals de Studio HENK eettafel hieronder. Studio HENK ovale eettafel

Prachtige ronde vormen zorgen ervoor dat de ovale vorm erg in trek is. Als je de ruimte hebt, waarom dan geen ovale tafel? Meer over de mogelijkheden van deze ovale tafel van Studio HENK lees je in "Studio HENK eettafel ovaal". 
Studio HENK eettafel Blob

Een verfrissend organisch ontwerp. Deze eettafel vormt een echte blikvanger in huis en door de vloeiende randen past deze tafel zich moeiteloos aan iedere omgeving aan. Studio HENK eettafel plat ovaal

Naast de bovenstaande vormen tafelbladen hebben we nog een bijzonder tafel in onze winkel: de plat ovale eettafel van Studio HENK. Het geeft de eettafel een unieke uitstraling.Studio HENK eettafel Butterfly

Als je goed kijkt, dan zie je dat we twee keer de Butterfly tafel in onze winkel hebben staan. Een keer met een prachtig wit onderstel en een keer met een prachtig zwart onderstel. Voor welk onderstel ga jij?