3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
22-07 Door: eLIVING

Duurzaam en stijlvol: Manden van zeewier

Bij het denken aan zeewier gaan onze gedachten vaak uit naar groen en glibberig. En wat moet je je voorstellen bij manden van zeewier? Een groen, glibberig mandje waar je eigenlijk je spullen niet in wilt opbergen? Geen zorgen, de manden waar wij het over hebben zijn niet groen en zeker niet glibberig! 

House Doctor manden Effect

Mogen je voorstellen aan deze prachtige manden gemaakt van 90% zeewier? Het zijn de manden Effect van House Doctor. Een mand die alles behalve groen en glibber is en waarvan je op het eerste gezicht niet eens door hebt dat deze mand uit 90% zeewier bestaat. 

Functionele manden 

De manden Effect zijn functioneel en stijlvol. Doordat House Doctor gebruik heeft gemaakt van een natuurproduct geven deze manden enorm veel sfeer in een interieur. Je kunt de manden als pronkstuk in je kamer zetten of je gebruikt ze als opbergmand, wasmand of misschien wel om er een leuk plantje in te zetten. De manden Effect zijn super functioneel en zullen in elk interieur stralen. 

 

Verschillende manden


Een mand met medium formaat, een mand met een large formaat of toch allebei? Je kunt alle kanten op met manden Effect van House Doctor. Voor welke mand ga jij?