3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-08 Door: eLIVING

Beige hoekbanken combineren in je interieur

Benieuwd hoe je een beige hoekbank kunt combineren in je interieur? Ontdek hier hoe je dit onmisbare meubelstuk in de tijdloze kleur beige kunt combineren in verschillende interieurstijlen en met verschillende kleuren..

 

Beige als tijdloze kleur

De kleur beige staat bekend om zijn tijdloze en veelzijdige uitstraling. Het is een elegante kleur die warmte en rust creëert in elke ruimte en die niet overheerst. Het is een neutrale en natuurlijke kleur die in veel verschillende kleurtinten komt - al dan niet 50 tinten beige - en vormt een perfecte basis voor een interieur. Een kleur die je gemakkelijk kunt combineren in verschillende woonstijlen en met andere kleuren. Met een beige hoekbank haal je niet alleen de warmte, rust en eindeloze combinatie mogelijkheden in huis, maar creëer je ook een uitnodigende plek om heerlijk in weg te zakken en tot rust te komen. 

 

Met welke interieurstijl combineert een beige hoekbank?

Een beige hoekbank is dus eigenlijk de kameleon onder de hoekbanken: altijd klaar om zich aan te passen aan welke stijl dan ook. Een hotel chic interieur? Check! Een boho interieur? Zeker weten! Een wabi sabi interieur? Absoluut! De neutrale kleur van beige past moeiteloos bij verschillende interieurstijlen. 

 

Een beige hoekbank combineren

Een ander groot voordeel van een beige hoekbank zijn de eindeloze kleurcombinaties die mogelijk zijn. Groen, blauw of geel. Beige combineert met vrijwel elke kleur van de regenboog. Met een beige hoekbank als basis kun je met accentkleuren in een handomdraai de uitstraling van de woonkamer veranderen, zonder dat een hele make over nodig is. 

 

Een beige bank in een ton sur ton interieur

Combineer je een beige hoekbank met andere kleuren beige? Dan creëer je een prachtige ton sur ton uitstraling. Of kies voor een combinatie met verschillende warme aardetinten. Met natuurlijke materialen, zoals hout, riet of rotan maak je het geheel helemaal af. De rust komt je in dit interieur tegemoet.

 

Een beige bank in een kleurrijke interieur

Met kleurrijke accenten tover je de woonkamer om tot een levendige plek met een dynamische uitstraling. Maak bijvoorbeeld gebruik van sierkussens, bijzettafels en plaids. Laat de gekozen kleuraccenten in verschillende accessoires terugkomen voor een compleet geheel. Ontdek hier welke kussens mooi combineren op een beige bank en laat je inspireren.