3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-03 Door: eLIVING

Een feestelijke paastafel in pasteltinten

De lente is in volle bloei en dat betekent dat het tijd is om je huis te versieren voor Pasen! Wil jij dit jaar Pasen vieren aan een betoverende gedekte paastafel met pastelkleuren, zoals lichtroze, zachtgeel en mintgroen? Laat je dan inspireren door het mooiste servies en andere decoraties voor de mooiste paastafel in pasteltinten. 

Servies in prachtige pasteltinten

De basis voor een geslaagde paastafel is misschien toch wel het servies. Hiermee creëer je niet alleen een gezellige tafelsetting, maar het paasontbijt of de paasbrunch smaakt ook nog eens een stuk beter met een mooi servies. Voor een paastafel in pastelkleuren kies je voor een servies in zachte pastelkleuren. Dit laat het lentegevoel nog beter naar voren komen en zorgt voor een elegante sfeer. Mix en match verschillende pasteltinten voor een speelse uitstraling.
 
Kun je wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar een mooi servies voor Pasen? Kijk dan eens naar het HKliving 70’s servies. In dit servies vind je de meest prachtige pastelkleuren en het zit boordevol prachtige kleur- en patrooncombinaties. Met verschillende soorten mokken, schaaltjes, borden en koffie-en thee potten weet je zeker dat je een complete tafel kunt omtoveren tot paastafel. 

 

Betoverende lentebloemen

Wat is een paastafel zonder prachtige lentebloemen? Ga voor een mooi kleurrijke bos tulpen of combineer verschillende lentebloemen met elkaar, zoals pioenrozen, seringen en kersenbloesems. Gebruik kleine vaasje en zet deze verspreid over de tafel voor een natuurlijk uitstraling. Zo weet je ook zeker dat je tijdens het paasontbijt of de paasbrunch elkaar kunt blijven aankijken zonder dat een grote bos bloemen het uitzicht beperkt. 

Paasdecoratie voor op tafel

Bij een paastafel hoort natuurlijk ook tafeldecoratie. Voeg een mooie tafelloper toe of kies voor placemats om het geheel af te maken. Wil je het paasthema helemaal doorvoeren? Dan kun je ook paasdecoratie toevoegen met paasfiguren, zoals konijntjes of eitjes. En vergeet natuurlijk de kaarsen niet. Ga voor een mooie kandelaar en kies daarbij voor pastelkleurige kaarsen in dezelfde kleuren als het servies

Paaslekkers 

Het paasontbijt of de paasbrunch is natuurlijk niet compleet zonder al dat lekkers. Verse broodjes met beleg, huisgemaakte croissants, smaakvolle scones, een lekkere taart, een ovenheerlijke quiche, gekookte eitjes, een vers soepje, zoet fruit en natuurlijk wat te drinken. Feestelijker dan dit wordt het niet!