3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
21-05 Door: eLIVING

Ultiem genieten op deze outdoor zitzakken

Met de zomerperiode voor de deur wordt het ultiem genieten in je tuin of op je balkon. Tel daar nog een outdoor zitzak van Fatboy bij op en de zomer kan niet meer stuk. De Fatboy zitzakken, je kent ze vast wel, zijn verkrijgbaar in een heleboel varianten. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten en zelfs voor op het water. En dan hebben we het nog niet over de verschillende vormen en kleuren gehad! Ontdek hieronder de leukste Fatboy buitenzitzakken waarmee je deze zomer ultiem kunt genieten.

 

Buggle-Up outdoor 


Deze veelzijdige zitzak zorgt gegarandeerd voor een heerlijk dagje buiten! Op deze Fatboy zitzak Buggle-Up outdoor kun je uitgebreid in je eentje ultiem genieten van de zomer, maar bij Fatboy snappen ze dat samen soms nog leuker is. De Buggle-Up zitzak kun je daarom in een handomdraai veranderen in een knusse tweepersoons tuin lounge!

 

 

Original Floatzac


We hadden het hierboven al over de populaire zitzak voor op het water en welnu, mogen we je voorstellen aan de Fatboy Floatzac? Dit is de drijvende waterzak voor aan én op het water. Als de temperaturen omhoog schieten dan is het water de perfecte plek om even af te koelen. Met deze waterzitzak spring je zo het zwembad of de zee in en kun je urenlang ronddobberen. Het beste van twee werelden als je het ons vraagt! Deze waterzitzakken zijn uv-bestendig en verkrijgbaar in verschillende chloorbestendige kleuren!

 

 

Original Outdoor

Ultiem genieten op de Fatboy Original zitzak, maar dan buiten? Dan is de Fatboy Original outdoor zitzak jouw zitzak! Deze zitzak neem je namelijk gewoon mee als je wilt relaxen in je tuin, op je balkon of in het park! Je hoeft overigens niet bang te zijn dat deze zitzak in de zon verkleurd, want door de uv-bestendige stof blijft de kleur net zo mooi als toen je ‘m kocht. Voor welke kleur ga jij?

 

Lamzac 

Lekker onderuitgezakt en ultiem genieten waar je maar wilt was nog nooit zo makkelijk! Ga je naar een festival? Wil je gaan vissen? Of is het strand jouw favoriete plek? De Fatboy Lamzac neem je overal met je naartoe! Deze zitzak zit namelijk opgevouwen in een handig en compact tasje. Als je een perfect plekje hebt gevonden, dan beweeg je de zitzak door de lucht, laat je ‘m vol lopen en sluit je hem af. Binnen een paar seconden heb je een comfortabel ligplekje buiten!